Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Dragonball Evolution

Raspravljate o temi Dragonball Evolution u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo pogledao dragonball, i moram reci da sam prilicno razocaran. Ocekivao sam vrhunski SF akcijski flm, a dobio tinejderski isprdak ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika genesis21
    Datum registracije
    23-04-09
    Poruka
    495
    Liked
    88 times

Dragonball Evolution

Evo pogledao dragonball, i moram reci da sam prilicno razocaran.
    Ocekivao sam vrhunski SF akcijski flm, a dobio tinejderski isprdak koji je toliko povrsan i predvidiv da je to za nevjerovat.
    Traje malo vise od 80 minuta, i ztako kratkom vremenu oni su "uspjeli" cijelu dragonball sagu ispricat... da, mozda onima koji nisu pratili animiranu seriju dragonball, koja je jedan od najboljih animea s dalekog istoka, barem po meni...
    Sve je toliko zbrzano da je to za nevjerovat, npr. ocekivao sam espku potragu za 7 zmajevih kugli, a a oni su pronali jednu, vecinu je vec imao onaj zeleni stvor, a zavrsna borba je toliko dosadna i kratka, ma bio je dovoljan jedan udarac gokua da unisti onog zelenog (toliko sam zivcan da ne znam kak se zove). U crticu je to bila borba u kojoj su se unistavali gradovi , borba se protezala preko svih kontinenata, na zemlji, u zraku...
    I likovi se totalno izmjenjeni u odnosu na crtic, ma ne znam vise sta da kazem, ocjena 2/5.
    Jedino sto je ok su efekti, danas svaki malo ambiciozniji film ima dobre efekte...
    Ovaj film je trebao ici u potpuno drugom smjeru, trebao je trajati barem 2 sata, biti mrvicu otkaceniji (kao i njegov animirani rodak), i sadrzavat i puno vise raskosnih akcijskih scena...
    sve u svemu lose.... jako lose...
    Its me against the world

prof. Foruma Avatar od korisnika Eleonora
    Datum registracije
    13-04-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,766
    Liked
    6 times

Re: Dragonball Evolution

Dobro slažem se da je film malo razočaravajuč,al onome ko nikad nije gledo crtič film će bit ok.Meni se definitivno ne sviđa glumac koji glumi gokua i to što je u tinejđerskim godinama,iskreno ja sam očekivala klinca crne raščupane kose s repom,koji ne ide u neku školu nego se školuje doma i da nije zaljubljen već u neku kosooku glupačicu.Film je amerikaniziran to mu je mana.Dobro meni film nije sve u svemu bio tako loš,samo mi smetaju te neke nepovezanosti s crtićem.
    Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Fallen Soul
    Datum registracije
    17-08-08
    Poruka
    519
    Liked
    1 times

Re: Dragonball Evolution

jad i bijeda naspram animeu ...
    sve vec napisano u prvom postu
    To change myself, I'd rather die
    Though they will not understand