| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Ekvilibrij - Matrix u Kultura i Zabava forumu; Teško je u malenom tekstu povući pravilnu paralelu,a da ne "uvrijedimo" jedan ili drugi filmski uradak. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Ekvilibrij - Matrix Teško je u malenom tekstu povući pravilnu paralelu,a da ne "uvrijedimo" jedan ili drugi filmski uradak. Matrix je mnogo kvalitetniji i pametniji film od Ekvilibrija, no za ostarenje koje je stajalo oko 20 milijuna dolara, Ekvilibrij ,nudi i više zabave i luksuza, nego mnogi višestruko skuplji filmovi (aka M. Reloaded/katastrofa od Revolutionsa). Post scriptum: DVD izdanje Ekvilibrija nudi katastrofalan zvučni mix sa iznimno naglašenim i iloše miksanim basom - LOŠE |
|
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: Ekvilibrij - Matrix meni je po mome mišljenju Equilibrium jedan od najboljih filmova. Čak mi je bolji od Matrixa. Da su u Equilibrium uložili toliko love koliko u Mtrix, bio bi još bolji, a i ovako je super. Tema je fantastična, slična kao Filmu Fahrenheit. Fakt je lud film. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Ekvilibrij - Matrix Kristijane, nije važno koliko je novaca uloženo u neki film. Naime, u Ekvilibrij je uloženo 20 mil $. Da je uloženo i 120 mil $, skripta i scenarij bi ostali isti- te se na tom polju ništa ne bi promjenilo. Akcidentalno, skripta i scenarij su najlošiji djelovi ovog filma, tako da je vrlo upitno što bi bilo sa Ekvilibrijem da je dobio veći proraćun. Matrix (barem 1. dio) je daleko iznad Ekvilibrija i ostalih ostvarenja žanra, i gotovo je neodgovorno tvrditi da je Eq. iznad Matrixa, barem, po pitanju priče, radnje, i glumačkih ostvarenja (da ne spominjem styling). |
|
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: Ekvilibrij - Matrix Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekvilibrij - Matrix Matrix je bolji film, barem po mom mišljenu, jer cijela priča je tako opširna i teška i pametna. Još nikad nisam doživila da me film toliko opčini da još tri dana razmišljam o tome dali sam ja samo program!? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Ekvilibrij - Matrix Citat:
×ebeš to
__________________ > next level < | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekvilibrij, matrix |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.