Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Ekvilibrij - Matrix u Kultura i Zabava forumu; Teško je u malenom tekstu povući pravilnu paralelu,a da ne "uvrijedimo" jedan ili drugi filmski uradak. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-04, 07:55   #1 (permalink)
dividi

Poruka: n/a
Ekvilibrij - Matrix

Teško je u malenom tekstu povući pravilnu paralelu,a da ne "uvrijedimo" jedan ili drugi filmski uradak. Matrix je mnogo kvalitetniji i pametniji film od Ekvilibrija, no za ostarenje koje je stajalo oko 20 milijuna dolara, Ekvilibrij ,nudi i više zabave i luksuza, nego mnogi višestruko skuplji filmovi (aka M. Reloaded/katastrofa od Revolutionsa).

Post scriptum: DVD izdanje Ekvilibrija nudi katastrofalan zvučni mix sa iznimno naglašenim i iloše miksanim basom - LOŠE

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-04, 12:23   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Ekvilibrij - Matrix

meni je po mome mišljenju Equilibrium jedan od najboljih filmova. Čak mi je bolji od Matrixa. Da su u Equilibrium uložili toliko love koliko u Mtrix, bio bi još bolji, a i ovako je super. Tema je fantastična, slična kao Filmu Fahrenheit. Fakt je lud film.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-04, 19:00   #3 (permalink)
dividi

Kristijane, nije važno koliko je novaca uloženo u neki film. Naime, u Ekvilibrij je uloženo 20 mil $. Da je uloženo i 120 mil $, skripta i scenarij bi ostali isti- te se na tom polju ništa ne bi promjenilo. Akcidentalno, skripta i scenarij su najlošiji djelovi ovog filma, tako da je vrlo upitno što bi bilo sa Ekvilibrijem da je dobio veći proraćun.
Matrix (barem 1. dio) je daleko iznad Ekvilibrija i ostalih ostvarenja žanra, i gotovo je neodgovorno tvrditi da je Eq. iznad Matrixa, barem, po pitanju priče, radnje, i glumačkih ostvarenja (da ne spominjem styling).

Odgovori sa citatom
Star 17-05-04, 19:19   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ne znam...o ukusima se ne raspravlja. meni je tematika mrak. Christian Bale mi je mrak glumac. Baš za nekoga hladnokrvnog ubojicu (kao u američkom psihu). Obožavam taj film. Gledao sam ga milijun puta.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-04, 21:26   #5 (permalink)
dividi

Istina o ukusima se ne raspravlja...ali nikada se nije loše malo "svađati" oko filmova- zna biti zabavno. "Američki psiho" je vrlo dobar film - ma odličan, a C.B. je u njemu izvrstan.

Odgovori sa citatom
Star 17-05-04, 21:57   #6 (permalink)
Administrator

Citat:
dividi je napisao:
Istina o ukusima se ne raspravlja...ali nikada se nije loše malo "svađati" oko filmova- zna biti zabavno. "Američki psiho" je vrlo dobar film - ma odličan, a C.B. je u njemu izvrstan.
he he..dobro je svađati se oko filmova....Psiho je lud. sada baš idem gledati domino efekt. Butterfly Efect
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-04, 00:48   #7 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Matrix je bolji film, barem po mom mišljenu, jer cijela priča je tako opširna i teška i pametna. Još nikad nisam doživila da me film toliko opčini da još tri dana razmišljam o tome dali sam ja samo program!?
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 00:56   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-06
Poruka: 34
kokos se izdvaja iz mase

da li vidite paralelu izmedju ekvilibrija i orvelove 1984?
kokos je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 10:52   #9 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,259
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

Citat:
Pravi autor: Kristijan
meni je po mome mišljenju Equilibrium jedan od najboljih filmova. Čak mi je bolji od Matrixa. Da su u Equilibrium uložili toliko love koliko u Mtrix, bio bi još bolji, a i ovako je super. Tema je fantastična,
i meni je Equilibrium puno bolji... svi djelovi Matrixa su mi full sjebani... ono, tipa.. završi film a meni niš jasno... ×ebeš to
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 11:03   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: crosoldier
i meni je Equilibrium puno bolji... svi djelovi Matrixa su mi full sjebani... ono, tipa.. završi film a meni niš jasno... ×ebeš to
a da gledaš Crvenkapicu onda?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ekvilibrij, matrix

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111