| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Far Cry u Kultura i Zabava forumu; Ako bude upola zanimljiv kao što je igra bila, ja zadovoljan. Al moram priznat da mi malo 'jeftino' izgleda sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Far Cry Ako bude upola zanimljiv kao što je igra bila, ja zadovoljan. Al moram priznat da mi malo 'jeftino' izgleda sve ovo ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Far Cry Pa naravno da su njemci kad je i igra njemačka ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Far Cry kobna pogreška što njega nisu uzeli za glavnu ulogu ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Far Cry I ja kažem, filmovi nisu što su nekad bili dok su ovi gore nabrojani glumili u svakom drugom filmu ![]() To su bila zlatna doba filma, 90.-e
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Far Cry Ispravak netočnog navoda Proizvođači su Turci, braća Yerli. ...koji samo žive u njemačkoj i od bavarske vlade muze puuno para koje im dopuštaju da rade svoj posao iz snova, tj san svakog geeka - napraviti igru zbog koje će milioni ljudi kupovati najnovije moguće mašinerije samo da bi im igra mogla tek nekako raditi bez trzanja. I dok je igra još nekako bila igriva (samo zato što sam tada imao najnoviji komp) filmu predviđam veliki neuspjeh. 1. reklama je koma 2. redatelj je Uwe Boll (što god padne u njegove ruke propada, a lik svejedno ima para za uzimanje novih projekata - nevjerojatno!) 3. Igra je imala lošu radnju, a ova je još i gora 4. Tropski otoci su u igri bili rajski, a tu su bezbojni i loše locirani 5. Low budget! - Iako Uweu nebi pomogao ni Blockbuster! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cry, far, movie, trailer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.

kobna pogreška što njega nisu uzeli za glavnu ulogu 

Proizvođači su Turci, braća Yerli.