| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Fear and loathing in Las Vegas u Kultura i Zabava forumu; Jeste gledali ovaj film? Glume Johnny Depp i Benicio Del Toro. Po meni jedna od najjacih i najludjih komedija ikad! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | Fear and loathing in Las Vegas Jeste gledali ovaj film? Glume Johnny Depp i Benicio Del Toro. Po meni jedna od najjacih i najludjih komedija ikad! Jebote, ja ne znam jel postoji neka droga koju oni u filmu nisu konzumirali! Ludi likovi skroz, soundtrack odlican... Preporucam da pogledate ako niste vec ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: Fear and loathing in Las Vegas Gledao davno ,davno ali odličan film najjača scena dok je u kadi drogiran i kad kaže prijatelju da baci radio u kadu kad pjesma dođe do vrhunca .
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fear and loathing in Las Vegas Izvrstan film jedan od boljih i luđih filmova koje san pogleda u životu, obavezno pogledaj ako nisi film iz 1980 - Where the Buffalo roam, isto ti se radnja bavi životom novinara Huntera S.Thompsona, samo šta njega u tom filmu glumi Bill Murray,a Peter Boyle (otac Raymondu iz "Svi vole Raymonda") glumi Laszla, prejak film...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Fear and loathing in Las Vegas Ima legendarnih scena, umro sam od smijeha kad su napravili lagunu od hotelske sobe ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Fear and loathing in Las Vegas Jedan od najsmješnijih filmova šta sam gleda, super je... ma čim je Terry Gilliam u pitanju to mora bit ili dobro ili presmiješno, a uglavnom oboje...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Fear and loathing in Las Vegas Baš sam sinoć na vašu preporuku gledao ovaj film, ne mogu vjerovat da je netko tako nešta snimio, To je nešta najbolesnije što sam gledao, umirao sam od smjeha... Najača scena kad se navuku eter-a i hodaju 2 minute do onog ulaza u cirkus ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.