| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi film tajna napuštenog mlina u Kultura i Zabava forumu; Bok, zanima me da li je nekome poznat film za kojeg mislim da je prijevod bio upravo "tajna napuš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08 Godina: 37
Poruka: 1
![]() | film tajna napuštenog mlina Bok, zanima me da li je nekome poznat film za kojeg mislim da je prijevod bio upravo "tajna napuštenog mlina". Gledao sam ga kao klinac sredinom 70-ih, tada mi je bio teški horor, a sadržaj je otprilike bio o dolasku žene i frajera autom do mlina prema njenom sjećanju. U mlinu na tavanu se nalazi u lancima vezana žena ..... Užasno bih ga htio pogledati, pa bih molio informaciju o njemu, ako ovaj opis nekome bude poznat. Hvala. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07
Poruka: 1
![]() | i ja sam se počeo zanimati za film. znam da sam ga gledao i znam da je bio nejjezovitiji horor kojeg sam ikada odgledao, ali nikako da nadjem neku informaciju o njemu, samo pronalazim pitanja meni sličnih. jel moguće da niko ništa ne zna o tome?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mlin, napus teni, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.