| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmove i serije... u Kultura i Zabava forumu; Koje ste htjeli pogledati... e pa sad mozete bolje nego ikad... sve ONLINE... prije sam ovdje bio otvorio temu sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Filmove i serije... Koje ste htjeli pogledati... e pa sad mozete bolje nego ikad... sve ONLINE... prije sam ovdje bio otvorio temu sa jednim linkom... ali ovaj sad je DALEKO bolji...jer čim epizoda neke serije bude emitirana na bilo kojoj Tv - kući svijeta... na ovoj stranici mozete odmah pogledat... nevjerovatno... bar za mene...još ima i datum puštanja pojedine epizode ...nemojte se zarazit ahhaha...evo: Filmovi: SurfTheChannel - Movies Serije: SurfTheChannel - Television P.S: Za ovo mi je rekla jedna osoba a koliko sam vidio kad bih gledao epizodu neke serije... da nije puno puta gledana... ocito nova stranica... pojma neman... ali je super... pozdrav
__________________ Mi smo ponos nacije pozdrav iz Dalmacije Tri ljubavi: Hajduk, more i Severina Zadnji Uredio DANIELcroatia : 19-02-08 u 05:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmove, serije |
« Far Cry
|
Batman - Dead End »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.