| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmovi koji su vas rasplakali u Kultura i Zabava forumu; Znam da je tema postavljena na pomalo diskriminantan način, ne izražavaju svi ljudi emocije na isti način i sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Filmovi koji su vas rasplakali Znam da je tema postavljena na pomalo diskriminantan način, ne izražavaju svi ljudi emocije na isti način i sa istom količinom suza no bilo bi lijepo da se pokuša navesti filmove koji bi vas naveli na suze da ste taj tip ili, u slučaju da plačete i na reklame na TVu, da navedete filmove koji su izazvali posebnu bujicu suza, drugačiju i emotivniju nego inače. Naravno, kad kažem 'navesti filmove' pretpostavljam da će biti i malo više od toga, po mogućnosti opis trenutka, scene, razloga za plač itd... evo da ja počnem u filmu Hitch kada je eva mendez sjebala will smitha i došlu mu se ispričati, a on se pravio da mu nije nimalo stalo do nje, baš je bio special moment i u filmu girl next door sličan tip scene samo što je ona njega odjebala, a znala je koliko ga voli, nešto predobro i gluma i sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Nijedan... bude mi žao jedino kad nekom pas, konj ili neka druga životinja ugine. Inače oni titaniki i te gluposti su mi smiješne
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, koji, rasplakali, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje