| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmovi koji su vas rasplakali u Kultura i Zabava forumu; jooj nis me nije toliko rascmoljilo kao ps i love you cmoljila sam jos pol sata poslje filma..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #174 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 220
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali meni se čini da je Meet Joe Black bio u pitanju
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali ima ih poprilično, cmoljavac, pa.... ![]() ali uvijek, baš uvijek plačem na "prohujalo s vihorom", a gledala sam ga mali milijon puta ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #179 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Trade (trgovina ljudima) snimljen po istinitom događaju jedne djevojke. gledala sam 2 puta ali su bila 2 filma s istim sadržajem (samo drugi glumci i drugi redatelj i malo promjenjeno). film me rastužio totalno, nisam mogla vjerovati u kakvom svijetu živimo i čega sve nema... to je tako užasno
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, koji, rasplakali, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:03.

cmoljila sam jos pol sata poslje filma..