Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Filmovi koji su vas rasplakali u Kultura i Zabava forumu; ja se zadnji put rasplakao kad sam gledao onaj sa Seanom pennom, cini mi se da se zove <I ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-06, 00:37   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
ajant je zabranio reputaciju
Re: Filmovi koji su vas rasplakali

ja se zadnji put rasplakao kad sam gledao onaj sa Seanom pennom, cini mi se da se zove <I am Sam>
ajant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 21:58   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Ma ne plačem baš na filmove ali mi je pre jebena scena kad Mel Gibson poviče u Hrabrom Srcu freeeeeeeeeeeeeeedom, a izrazi lica ljudi koji su gledali njegovu smrt su tako tužni, a i kad se ona Payton iz Tree Hilla rasplakala kad je onaj tip s Jenny odlazio...
Phoenix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-06, 23:32   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
ajant je zabranio reputaciju

i am sam, sean penn je malo zaostao i bori se da zadrži kćer, sta da kazem padam na takve stvari
ajant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:52   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Ne znam da li ste gledali taj film jer je jako star a zove se Sjaj u travi.Taj je za mene koban.Radi se o dvoje mladih koji su ludo zaljubljeni.On je bogat,a ona je iz radničke obitelji.Ludo su zaljubljeni ali njega njegov otac poduči da ima dvije vrste žena (za ženidbu i za provod) te da njemu treba sada ova druga vrsta.Tu se oni razilaze.Ona se pokuša ubiti i završava u ludnici,a on se propije i cijeli život je nesretan sa drugim ženama.Nakon dugo vremena se njih dvoje susreću i razgovaraju o tome koliko su sretni u životu.Počnem plakati na pola filma i plačem još pola sata nakon filma.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 09:41   #45 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Trav u sjaji (Splendour in the Grass) - nema starije od 15 godina ženske koja nije zaplakala na taj film.

Jel' to vama ženama dođe kao neka inicijacija u svijet odraslih cura? Sve po defaultu plačete na taj film
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 09:55   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Poruka: 734
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Kad sam bila mala plakala sam ko kišna godina na Jelenka.To je stvarno bio tužaaaaan film ili serija, ne znam šta je bilo
I kad sam ET-a gledala sam plakala.
U zadnjih godinu dana sam plakala na Narniju kad su lava ubili
A sjećam se i pjesme jedne... Zeko i potočić i na to sam plakala.
saan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 12:51   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

sjetila sam se jednog filma na koji sam se dobro isplakala......Dying Young s Juliom Roberts i nekim tipom u glavnim ulogama
uglavnom tip je umira od neke bolesti, ona je bila medicinska sestra, zaljubila se u njega....standardno kako vec ide
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 13:37   #48 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: orhideja
Ne znam da li ste gledali taj film jer je jako star a zove se Sjaj u travi.Taj je za mene koban.Radi se o dvoje mladih koji su ludo zaljubljeni.On je bogat,a ona je iz radničke obitelji.Ludo su zaljubljeni ali njega njegov otac poduči da ima dvije vrste žena (za ženidbu i za provod) te da njemu treba sada ova druga vrsta.Tu se oni razilaze.Ona se pokuša ubiti i završava u ludnici,a on se propije i cijeli život je nesretan sa drugim ženama.Nakon dugo vremena se njih dvoje susreću i razgovaraju o tome koliko su sretni u životu.Počnem plakati na pola filma i plačem još pola sata nakon filma.

Natalie Wood i onaj zgodni glumac sad se ne mogu sjetit kako se zove-super film....odličan!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 13:41   #49 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: saan
Kad sam bila mala plakala sam ko kišna godina na Jelenka.To je stvarno bio tužaaaaan film ili serija, ne znam šta je bilo
I kad sam ET-a gledala sam plakala.
U zadnjih godinu dana sam plakala na Narniju kad su lava ubili
A sjećam se i pjesme jedne... Zeko i potočić i na to sam plakala.
Dobro, da preformuliramo pitanje - na koji film ti NISI plakala?

Citat:
Pravi autor: Wamp
Natalie Wood i onaj zgodni glumac sad se ne mogu sjetit kako se zove-super film....odličan!
Glumac se zove Ryan O'Neal. I sada je star, debel i ružan
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 13:50   #50 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk
Dobro, da preformuliramo pitanje - na koji film ti NISI plakala?

Glumac se zove Ryan O'Neal. I sada je star, debel i ružan

Eh dragi damfisk...nisi baš uvijek u pravu...znam tko je Ryan O'Neal i nije taj....ma na vrh jezika mi je...sjetit ću se...a taj je visok i plav bio kad je bio mlad...i u tom filmu je zgodan..a kakav je sad baš me briga

Zadnji Uredio Wamp : 20-04-06 u 13:52.
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filmovi, koji, rasplakali, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Psihonaut Glazba 31 10-10-05 17:27
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49

Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113