| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmovi koji su vas rasplakali u Kultura i Zabava forumu; ja se zadnji put rasplakao kad sam gledao onaj sa Seanom pennom, cini mi se da se zove <I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Ma ne plačem baš na filmove ali mi je pre jebena scena kad Mel Gibson poviče u Hrabrom Srcu freeeeeeeeeeeeeeedom, a izrazi lica ljudi koji su gledali njegovu smrt su tako tužni, a i kad se ona Payton iz Tree Hilla rasplakala kad je onaj tip s Jenny odlazio... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Ne znam da li ste gledali taj film jer je jako star a zove se Sjaj u travi.Taj je za mene koban.Radi se o dvoje mladih koji su ludo zaljubljeni.On je bogat,a ona je iz radničke obitelji.Ludo su zaljubljeni ali njega njegov otac poduči da ima dvije vrste žena (za ženidbu i za provod) te da njemu treba sada ova druga vrsta.Tu se oni razilaze.Ona se pokuša ubiti i završava u ludnici,a on se propije i cijeli život je nesretan sa drugim ženama.Nakon dugo vremena se njih dvoje susreću i razgovaraju o tome koliko su sretni u životu.Počnem plakati na pola filma i plačem još pola sata nakon filma.
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Trav u sjaji (Splendour in the Grass) - nema starije od 15 godina ženske koja nije zaplakala na taj film. Jel' to vama ženama dođe kao neka inicijacija u svijet odraslih cura? Sve po defaultu plačete na taj film |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Kad sam bila mala plakala sam ko kišna godina na Jelenka.To je stvarno bio tužaaaaan film ili serija, ne znam šta je bilo I kad sam ET-a gledala sam plakala. U zadnjih godinu dana sam plakala na Narniju kad su lava ubili ![]() A sjećam se i pjesme jedne... Zeko i potočić i na to sam plakala. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali sjetila sam se jednog filma na koji sam se dobro isplakala......Dying Young s Juliom Roberts i nekim tipom u glavnim ulogama uglavnom tip je umira od neke bolesti, ona je bila medicinska sestra, zaljubila se u njega....standardno kako vec ide |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Citat:
Natalie Wood i onaj zgodni glumac sad se ne mogu sjetit kako se zove-super film....odličan!
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmovi koji su vas rasplakali Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
Eh dragi damfisk...nisi baš uvijek u pravu...znam tko je Ryan O'Neal i nije taj....ma na vrh jezika mi je...sjetit ću se...a taj je visok i plav bio kad je bio mlad...i u tom filmu je zgodan..a kakav je sad baš me briga ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 20-04-06 u 13:52. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, koji, rasplakali, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.