| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmovi Monty Pythona u Kultura i Zabava forumu; Vremenski banditi Brianov život Smisao života To su samo neki od legendarnih filmova Monty Pythona. Koji vam je najbolji film , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 16
Poruka: 276
![]() | Filmovi Monty Pythona Vremenski banditi ![]() Brianov život ![]() Smisao života ![]() To su samo neki od legendarnih filmova Monty Pythona. Koji vam je najbolji film , skeč , lik , uglavnom pišite sve što znate. Videoklipovi su dobrodošli.
__________________ b |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Filmovi Monty Pythona A sada, spektakl ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Filmovi Monty Pythona To prakticiram često, ovdje u Zagrebu... (kad me niko ne zna )Jedna od dražih scena mi je kad Grčki filozofi igraju nogometnu utakmicu protiv Njemačkih filozofa... ![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: Filmovi Monty Pythona YouTube - Monty Python - Johann Gambolputty ako nekog zanima puno ime ono glasi: Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein- von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich- grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger- bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumeraber-shönendanker-kalbsfleisch- mittler-aucher von Hautkopft of Ulm ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio iceman206 : 16-12-07 u 19:36. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 39
![]() | meni su monty python najdrazi i sve seme tog stila pogledajte twit of the year http://www.youtube.com/watch?v=OMSic0V-Xww Koristi Edit!!! Zadnji Uredio daidza : 28-01-08 u 19:08. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

(kad me niko ne zna
)