| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmske preporuke! u Kultura i Zabava forumu; "whristcutters", "eagle vs. shark".. = cudni, al zakon filmovi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #113 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmske preporuke! Cruel Mistress Samantha ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 101
![]() | Re: Filmske preporuke! Blue Hill Avenue Blue Hill Avenue (2001)
__________________ How else could you capture the world if you don´t attack from the back? |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 43
Poruka: 13
![]() | Re: Filmske preporuke! Ako baš moram dobro ajde:Iskupljenje u Shawshanku zatim Predator zatim Donnie Darco zatim Vrtlog života zatim Psi iz rezervoara zatim Pakleni šund zatim Primal fear zatim Dobar,loš,zao zatim Scarface zatim Gladijator zatim Equilibrium zatim Psiho zatim Povratak u budućnost zatim Ulovi me ako možeš zatim Ralje zatim Genijalni um zatim Kocka zatim Vremeplov zatim Privedite osumnjičene zatim Bolje ne može zatim Clockwork orange zatim Kum-TO JE MOJA KOLEKCIJA DVD FILMOVA SADA I ZAUVIJEK LOL!SVAKI REMEK DJELO NA SVOJ NAČIN ....,UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Filmske preporuke! Nisam čitao od početka sve postove, pa neznam je li već netko napisao, ali jedan film koji svakako vrijedi pogledati je Stardust Stardust - Official Movie Site
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:59.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?