| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmske preporuke! u Kultura i Zabava forumu; Kakvi frajeri-6. svibanj HTV2 20.00 Kakvi frajeri 2-7. svibanj HTV2 20.00 Žanr: akcijska komedija(parodija na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 33
![]() | Re: Filmske preporuke! Kakvi frajeri-6. svibanj HTV2 20.00 Kakvi frajeri 2-7. svibanj HTV2 20.00 Žanr: akcijska komedija(parodija na top gun , ramba i slične filmove) Godina:1991. , 1993. Trajanje ba oko sat i pol
__________________ Deutschland uber alles! |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmske preporuke! Citat:
), a ne da sad svi bacaju neke preporuke, to mislim da stvarno nema smisla.I da slažem se da ako već idete preporučit neki film, da malo napišete nešto o njemu, zašto ga preporučujete, jer inače stvarno nema smisla.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | Za sve cmizdravice i one izričito zaljubljive prirode-P.S. I love you- dugo ga iz nekog razloga nisam htjela pogledati pa sam to sinoć napravila,odličan je,nije strogi sterotip.... Next - iznenadio me Nicholas Gage,u pozitivnom smislu,nije film klasična akcija- zadovoljna I kada smo kod Indiane Jones tko voli filmove na tu tematiku neka pogleda s Nicholasom Cageom-National Treasure- nema zmija i škorpiona,lako gledljiv,baš za razbibrigu Koristi Edit !
__________________ Neko to od gore vidi sve... Zadnji Uredio daka : 24-05-08 u 16:49. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | Re: Filmske preporuke! Baš sam pogledala u četvrtak drugi dio i stvarno me ugodno iznenadio,našla sam nekakvu ludu stranicu s novim filmovima od 300-400 Mb zajedno s titlom skidaš super je,prošli tjedan sam kao luđak skidala filmove i gledala, s tim da ga skinem za 20 min...
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Filmske preporuke! Citat:
![]() Ako oćeš izrežem ti sample od 10 sekundi da vidiš tu kvalitetu ![]() Ali pazi, jednom kada gledaš HD, there's no turning back ![]() | |
| | |
![]() |
« Hancock
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

ba oko sat i pol

odnosno, ima li smisla preporučati filmove nekome ko ima dijametralno različit ukus?? hmmmm, al evo, ja preporučam jedan psihodeličan, 

THe GrEaTeSt ThInG yOu'll EvEr LeArN iS jUsT tO lOvE aNd Be LoVeD iN rEtUrN