| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Filmske preporuke! u Kultura i Zabava forumu; I now pronounce you Chuck and Larry Likovi glume da su pederi Dobar filmić za ubit vrijeme i naravno Adam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 329
![]() | Re: Filmske preporuke! I now pronounce you Chuck and Larry ![]() Likovi glume da su pederi Dobar filmić za ubit vrijeme i naravno Adam Sandler
__________________ If there was a single day I could live... a single breath I could take I'd trade all the others away. Laid to rest by Lamb of God |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmske preporuke! Pitanjce samo, nemam pojma kam da postam ovo. Kak sam danas tek skuzila zgodan filmek zanima me ima li tko da ga je vidio, pa iz prve ruke da mi kaze komentar, se isplati i to...Garden State. Po traileru se cini kao odlican film. Pa, ako nitko nije gledao, evo ga onda i kao preporuka, ali po traileru...blaaa....
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filmske preporuke! Citat:
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Filmske preporuke! 2001: A Space Odyssey (1968) -Kubrick A Clockwork Orange (1971) - Kubrick The Bucket List (2007)-R.Rainer Oldboy (2003)-Chan-wook Park Cidade de Deus (2002)-Fernando Meirelles Vita è bella, La (1997)-R. Benigni eto, toliko za sad ![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.