gledao sam trailer za quarantenu i to mi se cini isto ko rec samo na talijanskom??
Raspravljate o temi Filmske preporuke! u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; rec sam gledao...sad cu pogledat paranormal...al nisam znao da ima drugi dio reca...al bolja mi je quarantena...
gledao sam trailer za quarantenu i to mi se cini isto ko rec samo na talijanskom??
znam da je rec spanjolski, gledao sam ga. a evo vidim da je i karantena americka, ocito sam neki krivi trailer gledao. al to mi se cini ko potpuno isti film, samo je malo karantena brutalnija
american gangster, public enemies
...nema se para za neki bolji potpis...
u maxtv videoteci dostupni su dokumentarni filmovi iz selekcije zagrebdoxa, za nula kuna, dakle besplatno. ima zanimljivih, pogledajte! ( tko može)
Trener Carter, John Q, ...
Hebeni filmovi ...![]()
Juventus!
ako još niste pogledali, odličan film, law abiding citizen
Zadnji Uredio pharaoh : 05-04-10 u 12:49
Imas li koju preporuku mozda od ponudenih? Isplati li se pogledati 'Ispovijesti slobodne zene - Letenje'. Vidjeh da traje sve skupa traje nekih 5-6 sati pa da upitam nekog prije negoli se upustim u takvu avanturu. Danas imam u planu pogledati 'Babice Revolucije', a pogledao sam 'Vajt' i 'Lady Kul El Arab'. 'Kavijar koneksn' sam gledao nekih 20ak min i bas mi je dosadan bio pa sam prekinuo? Ima li smisla nastaviti?