| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi football hooligans international u Kultura i Zabava forumu; jel ko gledo mozda? bio je jucer na discoveryu. sad sam skuzio da sam mozda na krivo mjesto stavio temu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 96
![]() | football hooligans international jel ko gledo mozda? bio je jucer na discoveryu. sad sam skuzio da sam mozda na krivo mjesto stavio temu, pa nek netko prebaci tamo di treba ic. ovo nije film, nego dokumentarac, valjda. ustvari nemam poima sta jer nisam gledo. Zadnji Uredio daim : 03-12-07 u 11:47. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: football hooligans international Ja vidio reklamu za to , ali sam mislio da se radi o Real Football Factories International pa nisam gledao ... je li to to ili...?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: football hooligans international nije to to. ovo je nesto novo, neam poima na koju foru je radjeno i to, mozda je slicno real ff international. uglavnom snimio sam, a moci cu pogledat to tek u cetvrtak, petak.. najva je bila sasvim ok. i ne znam oce to ic svaki vikend ili ne, sad je bilo u nedjelju u 22:00 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: football hooligans international Svejedno dokumentarac je odličan ... zapravo cijela serija ... Argentinci , Tuuuuuuurciiiii ![]() Balkan vrlo dobro obrađen , Torcida dostojno predstavljena. A Groblje pokazalo cijelom svijetu da su idioti bez premca ... naoružani do zuba , hvaleći se svojim pederlukom ... čobani na kvadrat. Delije su bar pokazale toliko inteligencije da se uopće ne pojave.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: football hooligans international je, dobar je da. nisam jos sve ni pogledao, al meni su se poljaci najvise dojmili od ovih epizoda koje jesam. turci me zivciraju kad samo na nozeve briju,. ali ok su. a za grobare da ni ne pricam... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: football hooligans international ja sam gledao na you tubu samo isječke od nekih 5-10 minuta,jel ima torrenta za nać negdje da skinem?
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
![]() |
| Tagovi: football, hooligans, international |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.