| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi football hooligans international u Kultura i Zabava forumu; Naravno, programirao sam DVDr tjedan dana prije da mi ne promakne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 99
![]() | Re: football hooligans international da, al skuzio sam da su nes malo skracene ove verzije na discoveryu. sinoc kad sam gledao the balkans, kolko se sjecam nije se pojavilo par scena koje sam vidio kad sam gledao na youtubu. konkretno kad komentira grafit 'da zivota imam dva ja bih oba tebi da' |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: football hooligans international U slobodnom prijevodu (i po sjećanju) - "Mnogi ne znaju da ja perfektno govorim hrvatski , pa ću vam sad prevesti ovaj grafit" ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: football hooligans international argentina = totalni kaos i terror pandurija = 0 bodova ![]() italija = najjaca ultras scena turska=scena nozeva nizozemska/poljska/balkan/rusija=scena fajtera,huliganstvo na najvecoj razini engleska=prica za sebe,drukciji pristup fajtova u odnosu na ostale,veliki respekt za starije generacije otocana ![]() grcka nije bila,steta ![]() njihov mentalitet je slican turskoj al opet se dosta razlikuje meni prejebena scena sta se tice navijanja torcida - mogla je bit i bolje prestavljena,ima masu stvari koje bi nas cinile jos jacom i opasnijom skupinom al samo su nasi pametni,nisu ko budale grobari mavat pistoljima pred kamerama i kurcit se u krivo vrime... uglavnom nasi stariji torcidasi su sve dokazali u to vrime ko je bia top1 na balkanu ![]() Niko nikad nece imat mentalitet na balkanu kakav imaju split i dalmacija. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: football hooligans international Ako jos netko trazi Football Hooligans Balkan evo rapidshare linkovi: rapidshare.com/files/83703044/FH_Balkan.part1.rar rapidshare.com/files/83769698/FH_Balkan.part2.rar rapidshare.com/files/87010196/FH_Balkan.part3.rar rapidshare.com/files/87027433/FH_Balkan.part4.rar Zadnji Uredio zmirky : 27-01-08 u 16:44. |
| | |
![]() |
| Tagovi: football, hooligans, international |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.