ovakav tip filma jedino može imat izvrsne specijalne efekte...priča, režija, kamera i ostalo sigurno nisu u istom rangu kao i efekti![]()
Raspravljate o temi G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) Moram reći da je izvrstan film, jedan od rijetkih što sam uživao gledajući ...
Just be yourself and if people don't like you fuck them
ovakav tip filma jedino može imat izvrsne specijalne efekte...priča, režija, kamera i ostalo sigurno nisu u istom rangu kao i efekti![]()
Upravo to i ima, specijalni efekti su predobro zastupljeni...
Just be yourself and if people don't like you fuck them
evo bas pogledo rise of cobra, i film je osrednji. Jedino specijalni efekti donekle spasavaju dozivljaj, ali danas svaki film ima izvrsne specijalne efekte.
Glavni lik Duke, kao da nije glavni lik, dosadan, neuvjerljiv, Ripcord i Snake Eyes su puno bolje odradili posao.
Primjetio sam kako u nekim dijelovima film kupi fore iz Star Warsa.
Mislim da ce ih primjetiti svatko tko imalo prati filmski industriju.
Sve u svemu, kako je film zavrsio, ne gine nam nastavak.
Samo da bude bolji nego ovo.
Its me against the world
zbilja koliko je izvikan film nije nista... sa glavom na jastuku jos malo sam zaspao i toliko od akcije... efekti su mu ono trce dvojica ulicom u robocop odijelima i i pricaju fore bez imalo kapi znoja na licu... netko ce pomislit jos da imaju dobru klimu...
jedino je zanimljivo kada se spozna tko je glavni negativac u filmu i kako kraj zavrsava... a ovo ganjanje pomalo bezveze tijekom cijelog filma. niti malo dubokoumne price nema.
jebes to imas 2 nelosa mufa i puno efekata, sto ce ti vise
gledljivo...
Channing Tatum je dovoljan razlog za gledat taj fim![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
film je prosjek po svemu![]()