| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Harry Lončar-da li vas živcira? u Kultura i Zabava forumu; Dakle,eto mene opet o nekom flmu. Evo i pitanja-kakav vam je Harry Potter? Da li vas živcira ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Dakle,eto mene opet o nekom flmu. Evo i pitanja-kakav vam je Harry Potter? Da li vas živcira ili vam je dobar? Jeste li opsjednuti možda? Općenito kakav vam je, jeste li fan,imate li knjige,gledate li filmove? Mene je počeo živcirati. O tim se knjigama priča kao o knjigama koje su okrenule djecu(i ne samo djecu)čitanju. A pitam ja vas, kakvoj je to djeci/mladima pored svih ostalih odličnih knjiga potreban jedan Harry Potter i njegova izmišljena magija da ih potakne da čitaju knjige? Ja sam imala 1.-5.dio knjige, i sve sam poklonila sestrični jer su mi dosadili. 5.dio nisam ni pročitala,iako ću možda ići pogledai film. Da razjasnim,nemam ja ništa protiv da su se neki okrenuli čitanju zbog H.P.-a, ali to je glupo! Pa ima toliko dobrih pisaca, npr.H.Kovačević,Z.Krilić,A.Gardaš, R.L.Stine itd,a za starije i ozbiljne knjige a'la Zločin i kazna... Pa to se ne može uspoređivati s nekakvim malim čarobnjačićem!!! A i primijeti se da je ova J.K.Rowling 5.,6. i 7. knjigu napisala na silu,samo da to završi,jer su poprilično dosadne. Eto da vas više ne gnjavim,nadam se da ćete mi odgovarat na ovu temu jer me zanima i vaše mišljenje. Poooooooooooooooooooooz :-) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? ja se mogu pohvalit da nisam gledao ni jedan, niti hoću, to mu je nekak predjetinjasto, ono u stilu do 10 godina ok ali stariji da to gledaju, nije mi jasno???
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? ma sranje, svi ljudi hvale ka dobra priča, neki crtiči imaju 100 puta bolju priču nego to sranje, šta neki tip s cvikama je čarobnjak, vau kako zanimljivo...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Ja se ne sramim reć da sam pročito 3 dijela i knjiga mi je jebena. Cijeli taj izmišljeni svijet je fascinantan. Odrasli ga pljuju jer im se gadi činjenica da knjiga koja je napisana za djecu može aktivirati maštu odraslih. Nisam gledo nijedan film, al knjige su mi čist ok.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Citat:
sto posto se slazem
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? ja uopce nemam problema s time i ne zamaram se reklamom... pogledala sam sve filmove a procitala prve dvije knjige (kad su tek izasle). svaka cast j.k. rowling jer ipak nije bila svjesna da ce stvorit toliko zaradu, sta je veca reklama to je njoj u korist i skroz je razumin. u svakom slucaju filmovi su dobri samo je mali posta prestar za ulogu ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? uzasno me zivcira i sama pomisao na toga herija potera...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: potter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

sto posto se slazem