| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Harry Lončar-da li vas živcira? u Kultura i Zabava forumu; meni je cisto gust gledat te filmove....kupis pivu, ukljucis harry-a i opustas se...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Pogledao sam jedan film i nije mi se uopće nešto sviđao ![]() neznam zašto je taj h.p. toliko popularan, a stvarno ne vidim čime bi se trebao toliko isticati od ostalih.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Bolje Harry Potter nego onih "13 prijatelja" ![]() ono je bilo katastrofično
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? mene taj šmokljan fkt živcira... i nemogu vjerovat da su to isplae najčitanije knjige ikad.... serem se ja na njihove čiribaranje..
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Ja osobno obožavam Sf, magiju, čarobnjake, sve nepostojeće, d&d, rpg igre, itd. Mali čarobnjak živcira još od 3 nastavka, ali to me svejedno nije spriječilo da si nabavim sve knjige, kao i filmove. Kao zabava je odlična stvar, ali marketinški trikovi od kojeg pate ponajviše roditelji je nažalost ružna realnost! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Nisam gledao nijedan od tih smećavih Dlakavih Lončara, kao ni Gospodare Prstenova. Nemam vremena za čitat nečije teže halucinacije. Droga je zlo i treba ju iskorijenit, premda zavidim onima koji su se obogatili na istim. Eto ovi pisci su se obogatili na halucinogenima, kojekakvim tripčinama i šta sve ne, no nije za odbacit, sigurno nisu "svoji" i hodaju na hero, na mantinele od zida do zida, čudno pričaju, imaju malo prijatelja, još manje ljudi koji ih stvarno, ali stvarno razumju, tako da... Jebeš Gospodara, Herija i D&D...da imam klinca nebi mu dao da to gleda, odveo bi ga radije na tekmu ili predstavu...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Harry Lončar-da li vas živcira? Citat:
![]() ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: potter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.