Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Harry Lončar-da li vas živcira? u Kultura i Zabava forumu; meni je cisto gust gledat te filmove....kupis pivu, ukljucis harry-a i opustas se......

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 08:23   #11 (permalink)
Dead and broken

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,260
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: Harry Lončar-da li vas živcira?

meni je cisto gust gledat te filmove....kupis pivu, ukljucis harry-a i opustas se...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:31   #12 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,683
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Pogledao sam jedan film i nije mi se uopće nešto sviđao

neznam zašto je taj h.p. toliko popularan, a stvarno ne vidim čime bi se trebao toliko isticati od ostalih.

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:34   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,941
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Bolje Harry Potter nego onih "13 prijatelja"
ono je bilo katastrofično
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 18:58   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

mene taj šmokljan fkt živcira... i nemogu vjerovat da su to isplae najčitanije knjige ikad.... serem se ja na njihove čiribaranje..
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 10:30   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Ja osobno obožavam Sf, magiju, čarobnjake, sve nepostojeće, d&d, rpg igre, itd.

Mali čarobnjak živcira još od 3 nastavka, ali to me svejedno nije spriječilo da si nabavim sve knjige, kao i filmove.

Kao zabava je odlična stvar, ali marketinški trikovi od kojeg pate ponajviše roditelji je nažalost ružna realnost!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 20:23   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 20
Poruka: 20
luba se izdvaja iz mase

niđe veze film, nisam gledo ni jedan dio, nogao bi ga pogledat kad ne bi imao sta drugo gledat
luba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 19:07   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Poruka: 37
brigica se izdvaja iz mase

ja tam ništa ne razumijem, pa se ne trudim gledat .... tak da me ne stigne izživcirat ..
Star 23-03-08, 20:30   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 266
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Nisam gledao nijedan od tih smećavih Dlakavih Lončara, kao ni Gospodare Prstenova.

Nemam vremena za čitat nečije teže halucinacije.

Droga je zlo i treba ju iskorijenit, premda zavidim onima koji su se obogatili na istim.

Eto ovi pisci su se obogatili na halucinogenima, kojekakvim tripčinama i šta sve ne, no nije za odbacit, sigurno nisu "svoji" i hodaju na hero, na mantinele od zida do zida, čudno pričaju, imaju malo prijatelja, još manje ljudi koji ih stvarno, ali stvarno razumju, tako da...

Jebeš Gospodara, Herija i D&D...da imam klinca nebi mu dao da to gleda, odveo bi ga radije na tekmu ili predstavu...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 20:39   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,984
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Nisam gledao nijedan od tih smećavih Dlakavih Lončara, kao ni Gospodare Prstenova.

Nemam vremena za čitat nečije teže halucinacije.

Droga je zlo i treba ju iskorijenit, premda zavidim onima koji su se obogatili na istim.

Eto ovi pisci su se obogatili na halucinogenima, kojekakvim tripčinama i šta sve ne, no nije za odbacit, sigurno nisu "svoji" i hodaju na hero, na mantinele od zida do zida, čudno pričaju, imaju malo prijatelja, još manje ljudi koji ih stvarno, ali stvarno razumju, tako da...

Jebeš Gospodara, Herija i D&D...da imam klinca nebi mu dao da to gleda, odveo bi ga radije na tekmu ili predstavu...
ma bravo

Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 20:44   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

LOOOL
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: potter

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113