| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi horor filmovi u Kultura i Zabava forumu; gledao sam ih i ja sve. Slažem se sa tobom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| next best thing | Re: yo najgori horor jesu filmovi sa Fredijem,ali Princom jr.om,ma šalim se,ma ne šalim.U moje vrijeme su to bili strava u ulici brijestova,a kad sam bio zbilja mali onda me stravio spot za pjesmu Triler od Mihajla Đeksona,danas me strave filmovi tipa prijenos iz sabora ili dječija eurovizija(pa i ona za odrasle).Krug je dobar a zadnji horor je mr & mrs smith,dvoje lijepih ljudi se pucaju i pucaju jedno na drugo,strašno. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-07-05
Poruka: 536
![]() ![]() | Re: yo Po meni najbolji horor je Hellraiser...prva tri dela su najbolja Pinhead me i dan-danas proganja u snovima Candyman ponekad se josh uvek plashim da se pogledam u ogledalo Dead End je takodje sjajan horor...napunio sam gace a gledao sam ga po danu I skoro sam gledao Haute Tension tkodje jedan od najboljih i najbolesnijih horora ikada..ne zna se shta je bolesnije u tom filmu..da li radnja scene ubistva ili muzika koja vam se uvuche u glavu i ne mozhete da je izbacite |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, horor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

mmm 

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje