| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi horor filmovi u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall "misteriozni znakovi" se zove to s gibsonom. krug je s onom videokazetom E tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: horor filmovi a nisam ja mogla izdržat da ne odem gledat...već je bio trajao oko pola sata kad sam to sinoć napisala..."pogrešno skretanje", a poslije njega još neki blesaviji horor, kineski ili japanski ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Veteran | Re: horor filmovi "Kletva" se zvao film. Gledao sam ga prije već, užasan je, stvarno nije za da ga sama gledaš .Već sam napisao da su mi ti japanski horori najstrašniji a ovaj je najbolji primjer, meni je strašniji od "Krug"-a
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: horor filmovi ma ja ga nisam baš pozorno pratila...niš mi nije bilo jasno, drijemala sam ispred televizora pa mi zato i nije bio tako strašan ![]() ali zato ono čudovište ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: horor filmovi Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-06 Godina: 31
Poruka: 13
![]() | Re: horor filmovi Najbolji hororci su oni Azijski.. The eye.. Ju-on i ju-on 2 ![]() ringu, i ringu 0 (ringu 2 i nije nešto) ![]() Dark tales of Japan.. ![]() Tale of two sisters ![]() Shutter ![]() Uh..dobro da sam uopće normalan..nakon ovih filmova.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, horor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

.