Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi I am legend u Kultura i Zabava forumu; Gledao sam ga neki dan...očekivao sam više od filma...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-01-08, 14:02   #11 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,828
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: I am legend

Gledao sam ga neki dan...očekivao sam više od filma

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 14:39   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

i moj dragi veli da je očekivao više akcije...meni i ovo bilo previše...i strašan mi...kad sam vidjela one likove u zgradi okupljene...brrrr
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 14:39   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

i moj dragi veli da je očekivao više akcije...meni i ovo bilo previše...i strašan mi...kad sam vidjela one likove u zgradi okupljene...brrrr
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 15:02   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 446
skin2yard je zabranio reputaciju

kopija od omega man
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 15:02   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

od svih filmova will smitha ovaj mu je najgori...dobro počinje, ideja nije loša, ima realnosti al je nekako nedovoljno razrađen cijeli film...ali kraj mi je ok jer will smith prvi put pogine(bar tako mislim)

ok film za pogledat, ali ništa posebno...
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 15:40   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,546
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja nisam gledalaaaa

oće ko u kino samnom?!
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 17:59   #17 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,026
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

nije los film...malo je naporan u nekim djelovima ali sve u svemu 7/10 bi mu da...
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 20:06   #18 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
ja nisam gledalaaaa

oće ko u kino samnom?!
ako častiš kokicama

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 11:03   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,546
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ma za tebe čak i velika porcija
uz colu....

pa da vidiš kad mirin nanjuši colu i doleti nam
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 11:14   #20 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

i ja mislim, pijemo pepsi onda

inače nisam gledao film i ako me nespretna ne izvede u kino ni neću jer vidim loše su kritike

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: i am, legend

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114