| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi I am legend u Kultura i Zabava forumu; Gledao sam ga neki dan...očekivao sam više od filma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Veteran | Re: I am legend Gledao sam ga neki dan...očekivao sam više od filma
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: I am legend kopija od omega man
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I am legend od svih filmova will smitha ovaj mu je najgori...dobro počinje, ideja nije loša, ima realnosti al je nekako nedovoljno razrađen cijeli film...ali kraj mi je ok jer will smith prvi put pogine(bar tako mislim) ok film za pogledat, ali ništa posebno...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: I am legend
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: I am legend ma za tebe čak i velika porcija ![]() uz colu.... pa da vidiš kad mirin nanjuši colu i doleti nam ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: I am legend i ja mislim, pijemo pepsi onda ![]() inače nisam gledao film i ako me nespretna ne izvede u kino ni neću jer vidim loše su kritike
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: i am, legend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

32 52.....