| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi I am legend u Kultura i Zabava forumu; gledat ću, pa kad vidim javim vam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: I am legend Meni se sve čini da Will Smith stalno hoće bit spasitelj svijeta, najjači na svijetu itd. Nešto a la Stallone,Schwarzenegger i ostala ekipa nepobjedivih heroja.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I am legend Citat:
![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 369
![]() | Re: I am legend Ma film je prosječan,moja ocjena 5/10 gledao sam ga prije mjesec dana i več sam zaboravio šta se događalo u njemu. Ma svima preporučujem da ga gledaju,tek toliko da vide da film nije niš posebno. Nije mi baš jasno kako je film okrenuo tolke pare u kinima,već je 46. na listi najkomercijalnijih filmova Popis filmova
__________________ If there was a single day I could live... a single breath I could take I'd trade all the others away. Laid to rest by Lamb of God |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: I am legend Po mom mišljenju film bi dobio ocjenu 8/10 samo zbog mješanja prošlosti i sadašnjosti, a nema nekakve očite naznake da su se prebacili u prošlost, Will Smith predobro glumi, a i film je smješan barem meni, ali ima i scena na kojih se većina rasplače (ja nisam ) mal mi bilo glupo što je završilo na banalan način, ali što se tiče heroja Will je predobro odglumio!!!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: I am legend Gleda sam ga jučer, film je nepotpun.... ima nelogičnosti brdo (a koji SF nema ) i jednostavno rasplet se odvija prebrzo. Tri kvarta filma su potrebne da se objasni situacija, a onda na brzaka nekakav raspletić i kraj....možda bi tribalo pogledat nekakvu director's cut verziju....možda bi bila bolja...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: I am legend gledo jučer. film je loš. za dva dana se neću niti sjećati da sam ga gledao. ocjena 6/10 - i to samo zbog Will smitha inače puno, puno manje....
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: i am, legend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.

pametni znaju 

) i jednostavno rasplet se odvija prebrzo. Tri kvarta filma su potrebne da se objasni situacija, a onda na brzaka nekakav raspletić i kraj....možda bi tribalo pogledat nekakvu director's cut verziju....možda bi bila bolja...