| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi I am legend u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: speki576 Po mom mišljenju film bi dobio ocjenu 8/10 samo zbog mješanja prošlosti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| wayward | Re: I am legend Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I am legend Evo baš sam ga sada odgledo i mogu reći da sam dosta zadovoljan. Jel moglo biti bolje? Da, moglo je biti bolje, al nikako da sam razočaran. Jel moglo biti lošije? Da. Ocjena 8/10 Prvo, Will Smith je na svom uobičajenom nivou - izvrstan i to je veliki plus ovog filma Drugo, šteta je što tako kratak film(samo 1:40h, što je za današnje standarde kratko, treba bar preko 2 sat film da traje, po meni), nisu priču baš totalno razjasnili (ne tolko da je nisu razradili kolko nisu imali vremena da je razrade u tih sat i 40 min). Treće, isto tako mislim da se kraj preiznenada dogodio, nemam ništa protiv toga, al mislim da prije toga kraja trebali malo razjasnit neke stvari, npr da su umjesto onih njegovih flešbekova napravili baš pravi početak filma kako je sve to izbilo i zbog čega, malo konkretnije, a ne samo da je lijek mutiro i to je to. Al sve u svemu jako sam zadovoljan sa filmom i linkujem ga u teme za preporuke ![]() ![]() Filmske preporuke! i u temu koji ste film zadnji gledali ![]() Koji ste zadnji film gledali?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 20
Poruka: 6
![]() | Re: I am legend Pošto sam nešt tipa zombifil i obožavam zombie filmove želim izrazit negodovanje zbog toga što neki ljudi govore kako su ovo zombiji DRUGIM RIJEČIMA - pa ljudi to nisu zombiji ![]() To je mutirana beštija, zamilite nešt tipa teška verzija bjesnoće aka rabies... A šta se tiče samog filma ja sam mu dao ocjenu 9/10, Will Smith je odličan glumac i ne znam zašto ga ljudi ne vole (na imdbu govore da je scientolog ko travolta i cruise,al mene to ne smeta...ak mu je to vjera, neka uživa). Po meni film kao film nema većih problema,ali kao film baziran na knjizi je čisto smeće jel nema nikakve veze s njom (kao i veći dio ostalih filmovima koji su rađeni po nekoj knjizi ili igri). SPOILERI - Početak filma je dobar, flashbackovi su ubačeni u dobrim trenutcima, Freda su pomakli mutanti i postavili zamku (i da njegova glava se zbilja okrenula kad je Neville došao do mosta ). Kraj su dobro postavili i ima jako jako JAKO puno smisla.Jedino šta me muči je to šta su odlučili napravit nastavak i planiraju ubacit Will Smitha opet,a to mi se nikako ne sviđa...Namjeravaju ga oživit, to bi bilo jako debilno :S |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I am legend Ja mislim da će biti, ili već ima još jedan 'dio' I am Legend al crtani na foru stripa vidio sam neki trailer i mislim da bi mogo bit jako zanimljiv.EDIT: evo našo sam, zove se I am legend - Awakening A to što ti kažeš da neznaš zašto ljudi pljuju po filmu i/ili Will Smithu, to je sve stvar ukusa i njihova stvar. ![]() A to što se njegove vjere tiče nema apsolutne nikakve veze sa tim kolko je on dobar glumac ili nije. Meni je on odličan glumac, a njegova vjera me ne zanima. ![]() A u vezi nastavka, ne mora značit da će ga oživit, možda se bude pojavljivo u flešbekovima ili možda cijeli film bude prequel (prednastaak) ili pola-pola, al to je nagađanje, bumo vidili. ![]()
Zadnji Uredio daka : 06-02-08 u 13:19. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 89
![]() | Re: I am legend tebi zombi valjda podrazumijeva žive mrtvace. onda ti ni resident evil, planet teror i 28 Days Later nije zombi film. od sada te filmove zovemo: filmovi virusom zaraženih ljudi koji okolo beživotno teturaju i grizu ljude te tako šire viruse. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I am legend ![]() Btw onaj je neki drugi dio awakening, ja sam mislio na isolation ![]() Evo ga ![]()
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: i am, legend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

) mal mi bilo glupo što je završilo na banalan način, ali što se tiče heroja Will je predobro odglumio!!!!!

My signature is all about WoW
DRUGIM RIJEČIMA - pa ljudi to nisu zombiji
). Kraj su dobro postavili i ima jako jako JAKO puno smisla.