| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Iron Man (2008) u Kultura i Zabava forumu; jeste gledali ovaj film...ja bih ga išao sada u kino pogledati pa me zanimaju dojmovi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iron Man (2008) Nisam ga gledo, al navodno je jako dobar evo ti jedna recenzija
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Iron Man (2008) gledao sam malo trailere i volio bi ga pogledati, čekam da izađe na divx-u ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Iron Man (2008) published by axxo
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 482
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iron Man (2008) Gledao. Dosta dobar , osvježenje za žarn strip junaka. Ako očekuješ letenje u zlatno-crvenom kostimu razočart ćeš se, no film je odlična zabava i ima čak i neku poruku.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.