Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Je li Hollywood sišo s uma? u Kultura i Zabava forumu; U zadnje vrijeme (zadnjih 3, 4 god) iz Hollywooda izlazi takvo smeće da to nije za podnjet. Razno razni remakovi, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-08, 09:30   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 14
sigil47 se izdvaja iz mase
Je li Hollywood sišo s uma?

U zadnje vrijeme (zadnjih 3, 4 god) iz Hollywooda izlazi takvo smeće da to nije za podnjet. Razno razni remakovi, nastavci davno završenih serijala filmova (Rocky, Die Hard, Indiana Jones, čujem a idu snimat novog Ramba!!, novog Ace Venturu i šta ja znam...) debilne komedije bez trunke humora i razno razni djetinjasti i nezanimljivi filmovi...

Evo baš gledam ponudu Cinestara jer ono namjeravo sam otić u kino al me upravo volja splasnula... Hancock- novi film o superheroju, nemogući Hulk, Nemogući Dave( neka komedija s Eddijem Murphyjem, također radnja zvuči očajno) Dnevnik živih mrtvaca, pazi ovo "dnevnik", pa dajte ono ljudi kome je to više zanimljivo.

I sad kad sam pomislio da sam vidio sve gluposti naiđem na ovo: Zubi, radnja: "Tinejdžerica Dawn blagoslovljena je ili prokleta neobičnim poremećajem koji se zove vagina dentata. Njezina vagina je naime zubata i kao takva daje joj mogućnost da kazni sve napasne muškarce u njezinom životu", ovo je žalosno!

Jel se to meni čini ili ovi u Hollywoodu više stvarno nemaju ideju što bi snimali, ili možda smatraju sve nas za budale pa misle da je nama to zanimljivo???
Star 18-07-08, 09:36   #2 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,026
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: Je li Hollywood sišo s uma?

A istina...nisam odavno pogleda dobar film
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 10:30   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,211
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Slazem se. Jadno...
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 10:43   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 854
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Ili je um odavno sišao sa holiwuuuda?
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 11:26   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-07
Godina: 21
Poruka: 385
Radanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Radanus

Slažem se u tome da ima promašaja, no također ima i dobrih stvari. Malo se vuku za konce to je istina ali smisle oni i nekaj dobrog.
U Cinestar volim proc s vremena na vrijeme i vecinom znam nac neki film koji ce me zabavit.
I'm away forever, but I'm feeling better!!!
Radanus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 11:29   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-04-08
Godina: 19
Poruka: 426
draž se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku draž

Pa istina, evo sad rade nastavak brzih i žestokih te remake Friday 13th! Bolje im je da snime neki zanimljiv film nego samo remake ili glup nastavak nekog hita!! Bolje da se mi bacimo na gledanje Bolywood filmova!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 11:34   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,214
Iron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
Slažem se u tome da ima promašaja, no također ima i dobrih stvari. Malo se vuku za konce to je istina ali smisle oni i nekaj dobrog.
U Cinestar volim proc s vremena na vrijeme i vecinom znam nac neki film koji ce me zabavit.
Ima i dobrih i loših filmova. Ali svatko ima svoj ukus.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 13:29   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Nemoj gledati Hollywood filmove.. Postoje jos mnogi koji su odlicni, a nisu Hollywood-made.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 13:42   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,421
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Hollywood-made su svejedno i dalje najbolji filmovi,tu i tamo se zaleti odlican film sa strane ali nista vise od toga.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 13:51   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Kad vecina tih stranih filmova nije niti promovirana kako treba.. Na svakom filmskom festivalu ces naci najmanje 1 odlican, fenomenalan film, koji nikada nece zazivjeti u kinu..

Inace, zadnji dobar Hollywood film koji sam gledala je bio Sweeney Todd..

EDIT: I sto se tice nekih velikih filmova, No Country For Old Men, film koji je osvojio Oscar-a prosle godine, po nekim (americkih) kritikama jedan od najboljih filmova u zadnjih 50 godina, mi je bas bezveze, dosadan i previse su ga rastegli..

Zadnji Uredio vibica : 18-07-08 u 13:53.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hollywood filmovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114