| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Je li Hollywood sišo s uma? u Kultura i Zabava forumu; U zadnje vrijeme (zadnjih 3, 4 god) iz Hollywooda izlazi takvo smeće da to nije za podnjet. Razno razni remakovi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 14
![]() | Je li Hollywood sišo s uma? U zadnje vrijeme (zadnjih 3, 4 god) iz Hollywooda izlazi takvo smeće da to nije za podnjet. Razno razni remakovi, nastavci davno završenih serijala filmova (Rocky, Die Hard, Indiana Jones, čujem a idu snimat novog Ramba!!, novog Ace Venturu i šta ja znam...) debilne komedije bez trunke humora i razno razni djetinjasti i nezanimljivi filmovi... Evo baš gledam ponudu Cinestara jer ono namjeravo sam otić u kino al me upravo volja splasnula... Hancock- novi film o superheroju, nemogući Hulk, Nemogući Dave( neka komedija s Eddijem Murphyjem, također radnja zvuči očajno) Dnevnik živih mrtvaca, pazi ovo "dnevnik", pa dajte ono ljudi kome je to više zanimljivo. I sad kad sam pomislio da sam vidio sve gluposti naiđem na ovo: Zubi, radnja: "Tinejdžerica Dawn blagoslovljena je ili prokleta neobičnim poremećajem koji se zove vagina dentata. Njezina vagina je naime zubata i kao takva daje joj mogućnost da kazni sve napasne muškarce u njezinom životu" ![]() , ovo je žalosno!Jel se to meni čini ili ovi u Hollywoodu više stvarno nemaju ideju što bi snimali, ili možda smatraju sve nas za budale pa misle da je nama to zanimljivo??? ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Slažem se u tome da ima promašaja, no također ima i dobrih stvari. Malo se vuku za konce to je istina ali smisle oni i nekaj dobrog. U Cinestar volim proc s vremena na vrijeme i vecinom znam nac neki film koji ce me zabavit.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Pa istina, evo sad rade nastavak brzih i žestokih te remake Friday 13th! Bolje im je da snime neki zanimljiv film nego samo remake ili glup nastavak nekog hita!! Bolje da se mi bacimo na gledanje Bolywood filmova! ![]()
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Nemoj gledati Hollywood filmove.. Postoje jos mnogi koji su odlicni, a nisu Hollywood-made.
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Kad vecina tih stranih filmova nije niti promovirana kako treba.. Na svakom filmskom festivalu ces naci najmanje 1 odlican, fenomenalan film, koji nikada nece zazivjeti u kinu.. Inace, zadnji dobar Hollywood film koji sam gledala je bio Sweeney Todd.. EDIT: I sto se tice nekih velikih filmova, No Country For Old Men, film koji je osvojio Oscar-a prosle godine, po nekim (americkih) kritikama jedan od najboljih filmova u zadnjih 50 godina, mi je bas bezveze, dosadan i previse su ga rastegli..
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. Zadnji Uredio vibica : 18-07-08 u 13:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hollywood filmovi |
« najglumac?
|
Bitch slap (2009) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

, ovo je žalosno!

32 52.....