Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Je li Hollywood sišo s uma? u Kultura i Zabava forumu; hollywood se bazira na lovi i rijetko izleti neki super film...zato rade stalno remakeove i nastavke...samo da zgrnu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-07-08, 14:54   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan
Re: Je li Hollywood sišo s uma?

hollywood se bazira na lovi i rijetko izleti neki super film...zato rade stalno remakeove i nastavke...samo da zgrnu lovu

najbolji filmovi koje sam gledao su francuski, njemački i talijanski...tim redom

po meni nema humora do britanskog...
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 15:54   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 24
Poruka: 165
Miro@Os se izdvaja iz mase

Bio je prije par godina dokumentarac na HRT-u o Hoolywood-u, i iznesena je jedna zanimljiva informacija. Naime, da filmski studiji sav novac koji ulože u filmove stave u banku, više bi zaradili na kamatama nego na tim filmovima, jer od deset filmova samo njih dva ili tri ostvare dobit. Zanimljivo.
Miro@Os je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 17:19   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 22
Poruka: 1,157
EvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Isto tako ja mogu reci i za filmove koji ne dolaze iz USA... u zadnjih par godina sam pogledao par dobrih filmova iz europe, i to pretezno spanjolske i britanske.... Ukusi se razlikuju
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 19:41   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,468
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: sigil47 Pogledaj Poruke
U zadnje vrijeme (zadnjih 3, 4 god) iz Hollywooda izlazi takvo smeće da to nije za podnjet. Razno razni remakovi, nastavci davno završenih serijala filmova (Rocky, Die Hard, Indiana Jones, čujem a idu snimat novog Ramba!!, novog Ace Venturu i šta ja znam...) debilne komedije bez trunke humora i razno razni djetinjasti i nezanimljivi filmovi...

Evo baš gledam ponudu Cinestara jer ono namjeravo sam otić u kino al me upravo volja splasnula... Hancock- novi film o superheroju, nemogući Hulk, Nemogući Dave( neka komedija s Eddijem Murphyjem, također radnja zvuči očajno) Dnevnik živih mrtvaca, pazi ovo "dnevnik", pa dajte ono ljudi kome je to više zanimljivo.

I sad kad sam pomislio da sam vidio sve gluposti naiđem na ovo: Zubi, radnja: "Tinejdžerica Dawn blagoslovljena je ili prokleta neobičnim poremećajem koji se zove vagina dentata. Njezina vagina je naime zubata i kao takva daje joj mogućnost da kazni sve napasne muškarce u njezinom životu", ovo je žalosno!

Jel se to meni čini ili ovi u Hollywoodu više stvarno nemaju ideju što bi snimali, ili možda smatraju sve nas za budale pa misle da je nama to zanimljivo???
Meni su dosta dobri francuski filmovi. Uglavnom, nisam još toliko zabrijala na nehollywoodsku produkciju, ali posljednjih godina se sve više pitam koju će glupost smisliti.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 21:08   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

ja već od davno preferiram ne holivudsku produkciju naime njihovi filmovi su mi odvratni i gadi mi se onaj njihov američki junak
evropski film je puno bolji i realniji
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 21:28   #26 (permalink)
prof. Foruma

EvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono nešto

Dajte onda preporucite ostalima neke dobre europske filmove za pogledat,.... mozda se i ja navucem
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 00:25   #27 (permalink)
Regularni forumas

Filmovi Guy Richie-a su super, svakako provjeri. S francuskom filmografijom sam slabije upoznat pa ti ne mogu dati nešto previše informacija, Grimizne Rijeke 1 i 2 su solidni filmovi.
Miro@Os je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 00:22   #28 (permalink)
prof. Foruma

Grimizne rijeke su i meni slolidni filmovi, ali takvih filmova ima i u Hollywood produkciji....
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 18:11   #29 (permalink)
Regularni forumas

Istina. Ali francuzi to odrade na neki suptilniji način. Film ne odaje dojam da se radi o običnom komercijalnom proizvodu. A i francuski jezik unosi dodatno osvježenje.
Miro@Os je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hollywood filmovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114