| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Je li Hollywood sišo s uma? u Kultura i Zabava forumu; hollywood se bazira na lovi i rijetko izleti neki super film...zato rade stalno remakeove i nastavke...samo da zgrnu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? hollywood se bazira na lovi i rijetko izleti neki super film...zato rade stalno remakeove i nastavke...samo da zgrnu lovu najbolji filmovi koje sam gledao su francuski, njemački i talijanski...tim redom po meni nema humora do britanskog...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 24
Poruka: 165
![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Bio je prije par godina dokumentarac na HRT-u o Hoolywood-u, i iznesena je jedna zanimljiva informacija. Naime, da filmski studiji sav novac koji ulože u filmove stave u banku, više bi zaradili na kamatama nego na tim filmovima, jer od deset filmova samo njih dva ili tri ostvare dobit. Zanimljivo. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Isto tako ja mogu reci i za filmove koji ne dolaze iz USA... u zadnjih par godina sam pogledao par dobrih filmova iz europe, i to pretezno spanjolske i britanske.... Ukusi se razlikuju ![]()
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Citat:
__________________ Banned | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? ja već od davno preferiram ne holivudsku produkciju naime njihovi filmovi su mi odvratni i gadi mi se onaj njihov američki junak evropski film je puno bolji i realniji
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Filmovi Guy Richie-a su super, svakako provjeri. S francuskom filmografijom sam slabije upoznat pa ti ne mogu dati nešto previše informacija, Grimizne Rijeke 1 i 2 su solidni filmovi. |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Je li Hollywood sišo s uma? Istina. Ali francuzi to odrade na neki suptilniji način. Film ne odaje dojam da se radi o običnom komercijalnom proizvodu. A i francuski jezik unosi dodatno osvježenje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hollywood filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

, ovo je žalosno!