| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi jel moze pomoc? u Kultura i Zabava forumu; ej, jel bi se dalo nekom u kratkim crtama rec sta se desi u resident evil 2 jer se spremam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | jel moze pomoc? ej, jel bi se dalo nekom u kratkim crtama rec sta se desi u resident evil 2 jer se spremam pogledat trojku a malo sam pozaboravljao prosli dio ![]() hvala
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: jel moze pomoc? Ne može!!! Šalim se, i ja sam zaboravio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel moze pomoc? Ne bi ti Daizda ni reko... On je zločest... ![]() A ja ti nažalost ne znam... ![]() Al mogu ti pomoći ovako: ![]() Specijalna agentica Alice (Milla Jovovich) nakon buđenja u bolnici, nađe se usred razrušenog Rancoon Cityja u kojem je virusna epdemija pretvorila ljude u krvožedne zombije. Tražeći način kako da obuzda epidemiju, Alice se udružuje s nekolicinom preživjelih, među kojima su policajka Jill Valentine (heroina iz igrice - Sienna Guillory), Carlos Oliviera i Nicolai Sokolov. Zajedno pokušavaju preživjeti noćnu moru koja osim zombija uključuje i golemo mutirano čudovište zvano Nemesis (Eric Mabius) koje neće stati dok sve oko njega nije mrtvo. Ali ono ima i drugi plan... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel moze pomoc? evo po sjećanju...mila jovovich izađe iz onog laboratorija u kojem se našla na kraju prvog filma...eksperimentirali su nanjoj sa onim virusom... virus mutira u njoj i daje joj nadljuske moći...izlazi iz laboratorija nalzi sačmaricu i ubija zombije... ona korporacija Umbrella pokušava ograničit situaciju pomoću vojnika i evakuacije nezaraženih... milla nailazi na grupu ljudi u nekoj crkvi i spašava ih...svi zajedno pokušavaju izać iz grada ali je Umbrella zatvorila sve izlaze.. jedan doktor što je radio za Umbrellu će im pomoći ako Milla nađe njegovu kćer...svi ju krenu tražit... onda Umbrella pošalje ono veliko čudovište mislim da je Nemesis koje ubija sve...milla se malo bori s njim nalaze kćer i idu prema helikopteru za evakuaciju...tamo opet dođe taj Nemesis...svi se bore... milla opet završi u nekom laboratoriju al je na kraju valjda ovi njeni izvuku...ne sjećam se baš kraja
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel moze pomoc? Najbolje bi ti bilo da ponovo odgledas dvojku
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.