| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi jeste gledali Zeitgeist? u Kultura i Zabava forumu; Kripi, bas mi je danas taj film bio preporucen..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeste gledali Zeitgeist? totalno, evo, malo prije sam ga odgledal (sorry na otvaranju stare teme), ali da opet napisem, ako ga ko nije pogledal, obavezno pogledati... fakat sam ostal bez rijeci poslje filma...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste gledali Zeitgeist? pogleda prije nekih misec dana... odlican film.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste gledali Zeitgeist? Zeitgeist: The Movie (2007) (V) Evo, pogledoh ga maloprije. Malo te protrese nekim stvarima. Pogotovo što se tiče samog 9/11, ali sve ostalo sto je receno je vec nekako kliseizirano. Pa sasvim poznata stvar ljudima koji imalo se pokusavaju informirati, a nisu zadojeni vjernici znaju da pojam Boga, Isusa i tih svih religioznih spika postoji od vajkada. I sve su na istu foru Odavno je poznato da novac pokreće svijet i da je novac glavni uzrok ratova... Odavno je poznato da manja grupa ljudi zeli iskontrolirati veliku gurpu ljudi..a kako to učiniti? Utjeraj im strah bilo koje vrste u kosti. Ono što je mene iskreno zacudilo: nacin rusenja WTC-a i ona spika o Kanadi, SAD-u i Meksiku. No, sumasumarum, dokumentarac koji neke poznate stvari pokazuje na način razumljiv "inteligentnim" amerima da skuze kuda nas vodi skupina ljudi...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste gledali Zeitgeist? da javim da je 2.10 izasao novi zeitgeist, “ZEITGEIST: ADDENDUM" jos neznam o cem se radi sve, no evo link za pogledati ![]() http://video.google.com/videoplay?do...05277695921912
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

pametni znaju