| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi koji je ovo film? u Kultura i Zabava forumu; Nakon što znanstvenik u nekom laboratoriju naredi izljevanje otrova u sudoper u Seulu, otrov polako stigne u rijeku te tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 63
![]() | Re: koji je ovo film? Nakon što znanstvenik u nekom laboratoriju naredi izljevanje otrova u sudoper u Seulu, otrov polako stigne u rijeku te tu stvara neobično stvorenje.Šest goina kasnije, stvorenje, nalik na ogromnog vodozemca, otkrivaju ljudi, al ni ne sluteći da je riječ o ljudožderskom čudovištu, počnu ga hraniti ostacima hrane. Ono postaje sve snažnije , te napokon izlazi iz vode, počne napadati ljude i proždirati ih. ja mislim da je bio prosle godine na tv-u,ako neko zna kako se zove neka mi kaze,film je super horor |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: koji je ovo film? Pozdrav svima, tamo negdje između 1970 i 1980 godine, kao klinac 7,8 god. gledao sam nekakav film na telki (ako se ne varam mislim da je bio kasno poslijepodne ili u ondašnjim emisijama "nedjeljnog popodneva"), uglavnom radnja se zbiva o tome da su radni strojevi, bageri, damperi, jaružala "podivljala" počela voziti sama od sebe i naganjati ljude i radnike i sl. S obzirom da su onda telke bile c/b ne znam da li je film c/b ili u boj. Ako netko zna kako se film zove biti ću zahvalan, LP. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Citat:
engleski se zove Host, a na našem je Domaćin ali nije bio na televiziji još...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 3
![]() | Re: koji je ovo film? DA li se neko možda pamti ime filma. Film je talijanski ili španjolski. Radnja je vezana za neku žensku i prikolicu iz cirkusa u obiku ogromnog kita ![]() Sjećam se samo da svaki muški koji je spavao sa tim komadom unutar kita( prikolice) zaželio bi želju i ona bi se, nakon sexa, ispunila . komedija. nikak se nemrem sjetit i pronač išta o tom filmu.... tnx |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Joj znam taj film ali ne mogu se sjetit kako se zove, al probat ću ga naći, koja komedija ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 21-06-08 u 15:13. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 3
![]() | Re: koji je ovo film? evo, našao sam. A nije ni taljanski ni španjolski neg Austrijski ?? ![]() Film se zove : Velika riba ! Evo i sadržaja: Velika riba Bajka za odrasle. Pri prolasku kroz selo sajamski zabavljac Roberto naglo umre. Njegova atrakcija na sajmovima je ogroman preparirani kit. Robertova necakinja Sofi (M. Schroeder) dolazi kako bi se pobrinula za ostavštinu. Pri boravku u selu otkriva tajnu velikog prepariranog kita: tko god s njom provede noc u kitovoj utrobi, ostvarit ce mu se želja. Uloge: Maria Schroeder, Eva Herzig, Andreas Lust, George Kern, August Schmolzer Redatelj: Robert Dornhelm ![]() tnx, anyway |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film?
| |
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? I da možeš, rasprave o ilegalnim stvarima ovdje nisu dozvoljene ![]()
| |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-07-08
Poruka: 59
![]() | Pa đe na Rapid Share tražiš filmove???!!! Za to ti je najbolji ......... A za titlove ti je naj divx-titlovi.com.... ![]() Zabranjene su ilegalne stvari pa tako i spominjanje torent stranica!!! Pročitaj pravila foruma!!!! Zadnji Uredio daka : 08-07-08 u 11:41. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, je ovo, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:45.