| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi koji je ovo film? u Kultura i Zabava forumu; Jučer sam gledao Kickboxer 3 i sjetio se jednog filma sličnog tome, mozda je neki drugi nastavak Kickboxera ali se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 14
![]() | Pomoć oko filma :) Jučer sam gledao Kickboxer 3 i sjetio se jednog filma sličnog tome, mozda je neki drugi nastavak Kickboxera ali se nemogu sjetit.. Znam da ''neki tip'' (Van Damme ili neki drugi) igra glavnu ulogu i odlazi na turnir u boksu i tome sličnom.. Kao ta relacija je tajna i na taj turnir odlaze samo najbolji, pa ako nekome nesto pada na pamet jel bi mi mogao reći ime toga filma.. Hvala ![]()
__________________ http://prodajemfilmoveserije.blog.hr/ |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Ne otvaraj bezveze temu, imaš zalijepljenu temu u kojoj pitaš za ime filma ![]() Pa Van Damme ti glumi u prvom Kickboxeru Kickboxer (1989) ali mislim da misliš na ovaj film Bloodsport (1988)
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 107
![]() | Re: koji je ovo film? Citat:
| |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter | Re: koji je ovo film? zna li netko koji film.. davno je to bilo na HTV-u.. neki crnci, ako se dobro sjećam braća, u getu, na kraju taj mlađi brat biva ubijen ako se ne varam..inače, film je prema nekom istinitom događaju il neš.
__________________ Vinkulja slavi, ja to sanjam svake noći... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-07-08
Poruka: 59
![]() | znam to je sa the rockom neš kao popravni dom Gridiron Gang (2006) Počni koristit EDIT već jednom, bilo bi vrijeme. Zadnji Uredio daka : 29-07-08 u 19:07. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Starter | Re: koji je ovo film? Citat:
__________________ Vinkulja slavi, ja to sanjam svake noći... | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko filma :) Citat:
The Quest (1996) - Plot summary
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, je ovo, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.