| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi koji je ovo film? u Kultura i Zabava forumu; Čuo sam za jedan film o nekom crncu kojeg proganjaju kroz neku šumu i na kraju ih on sve razbije...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #87 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Film o jednom crncu Da je bar rekao više crnaca! Onda bi bio siguran koji je serijal filmova: "Black pipe layers" Antologijski serijal, preporučam za pogledat, idealan serijal za pogledat sa ljepsom polovicom. Vrlo su emotivni glumci. Nego, da se vratim: Da nije: "one black dude running through the forrest and in the final kicking ass to everyone"? za publiku poznat kao "One black dude" ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 08-08-08 u 11:43. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 325
![]() ![]() ![]() | Re: Film o jednom crncu Da nije Rambo 6 ![]() ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, je ovo, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.