| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; Pulp Fiction - više od 30 puta Sergio Leone Š-vesterni Sin City... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Je, dođe još neki očaj od žene, ma odvratno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #113 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Haha koji haos znači gledo si![]() očaj od žene...E z ovo zasluženi rep pošteno sam se nasmijo![]() BTW nisam gledo film do kraja pa...nisam znao da poslije uletava neka brkata žena ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? the doors i doslovno je tako kao u naslovu...
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? nikad, nijedan niti bi...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? pa rekao sam vam ja da uletava baka mraz i onda kad ju deda guzi kaze: brkate zene se najbolje jebu!..........boze sakloni........
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? hahahah gledala sam to, daj di to mogu skinit? genijalno je kad svr**va a ono vatromet hahaha
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

Pali gume a ne dušu