| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; Ubojica mekog srca Ace ventura(nisam pogledala puno puta,ali mogla bih)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-10-07 Godina: 25
Poruka: 3
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? donni darko zato sto je prefakin prebolestan,ima super sountrack,i treba ga skuzit nazalost,skuzila sam da ga ljudi zbog tog bas i ne vole nikom se vise ne da razmisljat ![]() |
| | |
| | #134 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Titanic neznam zast al bas mi je odlican film
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: Virgins Iland
Poruka: 111
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Diggstown jeben film do bola... slucajno ga iznajmijo iz videoteke... odma sam ga sebi ostavijo jednom smo ga gledali 3 puta na danu hehehehe
__________________ Kad me lome ! Nek me slome ! Tebe nek ne diraju ! |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Pulp Fiction, dosta puta. U biti uvijek ga pogledam kada je na TV-u + par puta kada je tek izašao u videoteci.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? fast and furiouse sva 3 nastavka, biker boyze i burns day
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? kako mi čtaš slova sa tipkovnice...nemogu vjerovati,ali isto ta 3 filma ...potpisujem ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

Pali gume a ne dušu