| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; biker boyz, 2fast 2furious-sve nastavke i burns day 2003... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? biker boyz, 2fast 2furious-sve nastavke i burns day 2003
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #242 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 205
![]() ![]() ![]() | 300 definitivno najbolji film ikada!!! Bad boys i Men in black mogli bi polako uć u tu kategoriju Zaboravih film: MRTAV LADAN (koji je to film )Koristi EDIT !!! Zadnji Uredio daka : 05-05-08 u 22:05. |
| | |
| | #245 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Top Gun gleda sam ga milijun puta i eo sad opet ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #246 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Hehe sad je zavrsio Dozvola za Brak i mogao bi ga gledati 10 puta opet Uz to Lotr ![]()
__________________ "This war will never be forgotten, nor will the heroes who fight in it." Troy ( Odysseus ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.

Pali gume a ne dušu 

)