| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; To si već napiso prije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? To si već napiso prije
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #254 (permalink) |
| Starter | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? neznam kako se zove ali u njemu glumi Bill Murray i svaki dan se budi po 100 puta, zapeo je u vremenu... to sam pogledao 15 puta. što na RTL-u što na HRT-u
__________________ This is our decision to live fast and die young |
| | |
| | #255 (permalink) | |
| Starter | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Citat:
evo sjetio sam se kao se zove, točnije našo sam na wikipedii Groundhog Day ako se nemožete podsjetit, rječ je o meterologu koji dolazi u mali grad u americi....a taj dan je neki praznik kada svizac govori kakvo če vrijeme bit....
__________________ This is our decision to live fast and die young | |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Hrabro Srce Matrix Gospodar Prstenova sva 3 djela
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #257 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,000
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Nestali u 60 sekundi.Brzi i žestoki,Prebrzi i prežestoki, tokyo drift,taxi sve nastavke,oceanovih 11,12,policiske akademije,skupljač kostiju,sam u kući,nebudi zao dok ispijaš juice u predgrađu,zločesti dečki 1,2 i vragolastog denisa. Te saan sigurno gleda više od 10 puta,triba utvrdit gradivo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.