| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; ledena staza...svaki put sve bolji i bolji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #272 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? nepomirljivi većina od filmova od clinta a da: maratonci trče počasni krug ko to tamo peva balkanski špijun i jedan sladunjavi: pearl harbour
__________________ You only live twice |
| | |
| | #273 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? tko pjeva zlo ne misli, znam cijeli film napamet
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #276 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? trenutno su mi samo ovi u glavi: lion heart terminator white chicks gladiator najbolji od najboljih
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #280 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-03-08 Godina: 20
Poruka: 125
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? wolim pogledat svaki film koji skinem ili posudim nekoliko puta npr zadnje: zeitgeist gledo sam ga 5 puta i dalje sam ostajo paf
__________________ ...zagorje do meksika... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
« Hancock
|
Zombie movies »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:25.