| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; gladijator forrest gump glup gluplji kako je počeo rat na mom otoku rocky I... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Zameo ih vjetar, Sokol ga nije volio, Lassie se vraća kući... ima ih puno, ali ovi mi prvi padaju na pamet.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| charolastra | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Citat:
Kad sam prije išao s mora svaki put su puštali Komandosa (Schwarzenegger)..znao sam svaku rečenicu napamet. Dakle, i to je vjerojetno film koji sam gledao 10 i više puta.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Bilo koji film koji je režirao ili u njemu glumi Clint Eastwood Bilo koji film koji je režirao Ridley Scott Većinu filmova koje je režirao Michael Mann Sveukupno: puno.. previše.. a šta ćeš... volim filmove
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Godina: 18
Poruka: 7
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? gospodar prstenova - sva tri kum - sva tri snatch (ak netko nije pogledo preporucujem, predobar je film...) black hawk down braveheart ima ih jos puno....... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? djevojke iz coyote bara (najmanje 35 puta) seljacine iz beverly hillsa (oko 20 puta) prljavi ples(cca. 10 puta)
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Backroom facials-Jade Hsu (negdi 50 puta) Cumfiesta-Anna (negdi 40 puta)
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
« pasija
|
Najsmješniji film »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

gladijator