| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; Ratni Klasik Kelly's Heroes ..sa Klintom Istvudom i Donaldom Suterlandom ..usput sniman u nasim krajevima 70-tih... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? SIN CITY...
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? STAR WARS--svi!---umri muski-----pulp fiction----kum 1---full metal jacket ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Jako puno njih neda mi se sad nabrajat al ima ih dosta
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? honey fear and loathing in las vegas borat ...
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07 Lokacija: Bakar Godina: 15
Poruka: 39
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Šesti igrač,8 mile,get rich or die trayn`g...
__________________ Thug boy... Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:32.