| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? u Kultura i Zabava forumu; I Goli Pištolj,samo neznam koji je dio kad lik u nekoj sali zamoli ljude da napuste mirno bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07
Poruka: 53
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? I Goli Pištolj,samo neznam koji je dio kad lik u nekoj sali zamoli ljude da napuste mirno bez guranja...a onda kaže da je bomba unutra,a onda svi počnu trčat i skakat jedni preko drugih.Kad to vidim ubijam se od smijeha. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-07 Godina: 18
Poruka: 25
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Jel netko gledao Dan Obuke,tj "Training Day"?Ima već dugo odkad su ga emitirali.Meni je film bio predobar.Da ga bar opet prikažu na HRT-u. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | Re: Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? Ima jako puno filmova koje sam gledao preko 10 puta. Neke filmove sam gledao puno više od 10 puta. Recimo davno na VHS- u sa katastrofalnom slikom i srpskim titlom gledao sam UMRI MUŠKI 1. dio - pun kurac puta! Među filmove koje sam pun kurac puta gledao spadaju: U2 RATTLE AND HUM jedno pun kurac i još više. STAR WARS epizode IV, V i VI (ove nove nisu im ni do koljena) GOLO ORUŽJE (tako se tad zvao) danas, GOLI PIŠTOLJ 1. dio ZAKON!!!!!!!!! GOSPODARE PRSTENOVA ALIENE (drugi dio osobito) SMRTONOSNO ORUŽJE (sva četiri) BRIANOV ŽIVOT (najbolja komedija) TITANIC RALJE INDIANA JONES (sva tri) PLATOON ESCAPE FROM NEW YORK 1997 (to sam ko klinjo jedno sedam puta samo na matinejama u kinu gledao) KOLO SREĆE (jedna od meni najdražih komedija) LOV NA CRVENI OKTOBAR POVRATAK U BUDUĆNOST itd.......(ima toga toliko da mi se nada pisat'.)
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledanje filmova, isti filmovi |
« Hancock
|
Zombie movies »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

DRINK OR DIE!