Ništa za izgubiti na kompu, upravo prije pola sata
Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ..bilo u kinu, na kompu, na telki, na projektoru ???...
Ništa za izgubiti na kompu, upravo prije pola sata
Ne sjećam se![]()
A tema je svaka čast... sad svaki put kad pogledamo neki film ćemo pisat koji je to bio :rofl
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
zakaj pa dobra je tema.Gogy je napisao:
Ne sjećam se![]()
A tema je svaka čast... sad svaki put kad pogledamo neki film ćemo pisat koji je to bio :rofl
ako si pogledao neki dobar film zakaj ne bi rekao da ga podijeliš s nama. možda ga ja nisam pogledao a dobar je
neeeee, tema je super, odlična, al naslov teme je glup... glupo je to zadnji film, bolje koji dobar film i u tom stilu...Kristijan je napisao:
zakaj pa dobra je tema.Gogy je napisao:
Ne sjećam se![]()
ako si pogledao neki dobar film zakaj ne bi rekao da ga podijeliš s nama. možda ga ja nisam pogledao a dobar je
Ja sam uvijek za djeljenje iskustva u filmovima koje sam gledo...
Tema je super...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Jucer sam bas po 10. put pogledao Blade Runner-a. Prejebeni film, a knjiga jos bolja.
It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo!
Nymph - sa Chasey Lain u glavnoj ulozi...
Sinoć ''gledao'' po 'ko zna koji put![]()
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
Chasey je prejebena zenskasilver18 je napisao:
!
Da, i njezini ''borbeni'' filmovi su super. Ono, ima odličnu tehniku. Stvarno borbena ženska...CH1 je napisao:
!
![]()
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
Volio bi se ja malo s njom pofajtat!silver18 je napisao:
Da, i njezini ''borbeni'' filmovi su super. Ono, ima odličnu tehniku. Stvarno borbena ženska...CH1 je napisao:
!
![]()