| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Kultura i Zabava forumu; Saw 4 nije nešto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1004 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-07 Godina: 24
Poruka: 85
![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? Halloween 2007- ok,zbilja ne znam zakaj sam ovo išao gledat a znao sam da će biti sranje. Scenarij je tako debilan. Jako loši dijalozi koji me nasmijavaju,takva nemaštovitost pa se kopiraju neke scene iz orginala. Likovi s jebote sranje neki su iritantni i za neke te nije briga,niti ne kužim poantu nekih likova(samo su stavljeni da budu ubijeni). Ubojstva isto nisu baš zabavna jer camera drka.Michael Mayers to govno je dobilo previše vremena na ekranu,ćak i njegov novi izgled je manje spocky,a sama ideja da ga pretvore u Hulka je retardirana. Loš remejk koj nije uopče strašan, nije uopće zabavan,totalno je nemaštovit i jako glup. Nadam se da će snjimit rađe Halloween 9 nego Halloween 2 ako bar moraju nastaviti sprdat se na orginal. Ocjena 2/5
__________________ WTF |
| | |
| | #1009 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji ste zadnji film gledali? Policijska akademija, nisam to dugo gledao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, zadnji film |
« Naj negativka ikad na filmu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |