| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: kontrolaleta proljeće, ljeto, jesen, zima i proljeće **CONTROL :: OFFICIAL MOVIE WEBSITE** Izvrstan film!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1051 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 2
![]() | Zadnji Uredio daidza : 27-11-07 u 17:00. |
| | |
| | #1052 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? nije film nego crtić- TKO JE SMJESTIO CRVENKAPICI ( ne znam koji mi je to već put bio da sam ju gledala) ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #1055 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji ste zadnji film gledali? 28 tjedana kasnije, nadam se da bude nastavak, jer je inace kraj glup...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #1056 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? Shrek 3. malo me razocara...nista sta vec nije vidjeno...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #1057 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? find me guilty...fora film...tu vin diesel ima kosu...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #1059 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #1060 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? Superbad. Uzasna teen komedija :bljuv
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, zadnji film |
« Stari filmovi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |