Rane, po ko zna koji put. Svako malo gledam taj film
Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; star wars neki dan... savjet... nejdite ga gledat napusheni......
Rane, po ko zna koji put. Svako malo gledam taj film
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
Ekipa ja bih vas zamolio da uz svaki film koji napišete da ste gledali, malo ga opišite da znamo o čemu se radi...
Ja sam zadnje gledo Garfielda, sinkroniziranog na hrvatski, nije loš filmić, onak malo za opustit se...
BTW valjda svi znate Garfielda, ne moram opisivat![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
VoidIĆ za autostopere kroz galaksiju.
tko nije čitao knjigu odite ga pogledat, a onda tek procitajte knjigu...![]()
:buuuuurp
Šank je institucija.
Vulkan - neki dan na RTL-u, solidan film
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
7 puta sam ga gledo!Gogy je napisao:
I ja otprilike isto tolko puta...Cyrus je napisao:
7 puta sam ga gledo!Gogy je napisao:
Radar404 <- moj blog
CUbe Zero. Prestrašan film. tko nije gledao nek ga obavezno pogleda....
Šank je institucija.
Ponavljam: stavite kratki opis filma...Void je napisao:
CUbe Zero. Prestrašan film. tko nije gledao nek ga obavezno pogleda....
Radar404 <- moj blog
Zadnje sto sam gledao je I, Robot.... film je za popizdit.... godina je 2035., will smith glumi pandura u doba kad roboti rade sve sto rade ljudi (konobare, nose ljudima stvari i te pizdarije).... naravno postoje 3 zakona koje roboti moraju postovati sve dok jedan robot naizgled gurne tipa s balkona u zgradi... cime krsi jedno od ta tri "sveta pravila".... svi su uvjereni da robot nije kriv, osim naravno covjeka u crnom... na vama je da otkrijete sto se dogodilo.... strogo preporucam da ga pogledate... vrijedi