| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Kultura i Zabava forumu; Pripazite na offtoppic, ovo je tema o filmovima a ne o muzici.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji ste zadnji film gledali? Pripazite na offtoppic, ovo je tema o filmovima a ne o muzici.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #452 (permalink) |
| Veteran | Re: Koji ste zadnji film gledali? Superman 3
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #454 (permalink) |
| Purger | Re: Koji ste zadnji film gledali? Znam da me gledaš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #459 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji ste zadnji film gledali? Konačno sam pogledao Apocalypto. Film nije loš ali očekivao sam potpuno drugačiju radnju, neću pričati o čemu se radi da ne pokvarim užitak onima koji će ga tek gledati. Ocjena: 4
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #460 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji ste zadnji film gledali? Danas se moglo pogledat par odličnih filmova na TV-u. Pogledah kineski film Kuća letećih bodeža - stvarno odličan film. Zna Kinez šta valja! Nakon toga sam pogleda Planinu Brokeback- isto jako zanimljiv film. Zbori o pederima i njihovim nedaćama. |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, zadnji film |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

zakon