| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Koji ste zadnji film gledali? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan evo gledao sam jučer parfem, ali nisam dovršio, danas ću, bolestan film i ja sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #514 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji ste zadnji film gledali? sekunda do smrti predobar film..prezgodan glumac ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #516 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 85
![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? Priča o Ricky Bobby-u valjda tako nekak. To je ona komedija o vozačima NASCAR-a sa Will Ferrelom. Mislio sam da će biti ono uobičajena sprdnja kad ono baš dobar film. Da sprdavaju se sa svim klišeima u takvim filmovima ali na pametan način. Postave scenu za kliše a onda ga odigraju kako bi to bilo u životu nešto ko braća Fareli? (Svi su ludi zs Mary itd.) P.S. Mali bonus Borat kao gay formula1 vozač Team Perrier
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #517 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji film gledali? Počeo gledati (gledao sam i prije), Smisao života montijevaca, ali nisam izdržao, bio sam prepospan pa sam otišao spavati na pola filma ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, zadnji film |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| John McClane |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |