| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE u Kultura i Zabava forumu; Ovdje slobodno komentirajte filmove koji su u temi Traileri - NAJAVITE FILM... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| banned | Re: Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE Here it is the final trailer of the movie Zelda!!!! coming soon **UPDATE** for ever1 who still believe this is a real movie lol!!! read this: [EDITOR'S NOTE: April 2, 2008 - 12:01 a.m. PST. Yup, you guessed it. The Legend of Zelda trailer featured above is part of an elaborate April Fool's Day prank. Check back in later today for more details on the IGN/Rainfall Films collaboration that resulted in this "love it or hate it" piece of videogame movie history.]
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE ovaj Hellboy 2 mi izgleda fenomenalno, trailer je lood do bola, moram opet pogledat jedinicu, ali dvojku je napravio guillermo del torro (panov labirint) i on je definitivno već kultni redatelj, MUST SEE ![]()
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE Pa npr. Hancock - ono kaj sam videl na traileru, filmk je super! Onda film 21 i Cloverfield - jedan od boljih filmova koji su izašli ove godine! ![]()
__________________ If ever your world starts crashing down Whenever your world starts crashing down That's where you'll find me |
| | |
| | #7 (permalink) |
| banned | Re: Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay je nastavak legendarnog prvog dijela Harold & Kumar Go To White Castle ![]() ![]() ![]() ![]() , ovaj će bit još žešči ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, komentar, najave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.