harold and kumar---prejeben je film...umrla sam od smijeha..ne ja ne vjerujem ovom traileru..ja fakin jebeno ne mogu vjerovat da ima titanic 2..jel to neka zajebancija il šta...u ovo je groznoo....ahhahaa
Raspravljate o temi Komentirajte NAJAVLJENE FILMOVE u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; bash me zanima hancock.... po najavama mi se chini ok.... on je neshto tipa supermen sam kaj se narolja tu ...
Love me, or hate me! Striptizeta
harold and kumar---prejeben je film...umrla sam od smijeha..ne ja ne vjerujem ovom traileru..ja fakin jebeno ne mogu vjerovat da ima titanic 2..jel to neka zajebancija il šta...u ovo je groznoo....ahhahaa
Ja nikada ne pijem,osim kad sam sama ili sa prijateljima!
The incredible Hulk film je predobar a razveselit ce one koji ne vole policiju,vojsku i one koji u sve mjesaju prste![]()
izgleda zanimljivo ovaj Eagle Eye, samo mi ide na živce forsanje tog klinca od Spielberga.
hehe jedva čekam Madagascar 2![]()
Madagascar je najjaci film !!!
underworld 3 tribali su ostavit kate backinsale da odglumi trilogiju do kraja![]()
every damn Sunday
A ovaj dio ti se kao događa prije prva 2 tako da kate ne bi ni trebala bit tamo iako bi i ja volio da je, al jbg
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞