Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Komentiranje filmova

Raspravljate o temi Komentiranje filmova u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Iako znam da ce se ova tema naci pod kljucem, mislim da bi trebali imati neku temu gdje mozemo slobodno ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Komentiranje filmova

Iako znam da ce se ova tema naci pod kljucem, mislim da bi trebali imati neku temu gdje mozemo slobodno komentirati filmove. ne NAJAVLJENE FILMOVE, nego sve. od ''filmovi koje ste zadnje gledali'' do ovako bezveze filmova.
    mada moram priznati da mi je besmisleno da se ne moze diskutirati u temi ''koji ste film zadnji gledali''. ako je neki film tako dobar, onda imas temu ''filmske preporuke'', pa se tamo ne trema offtopicariti.
    al dobro. moderatorova je uvijek zadnja. a koga boli kur*c za misljenje obicnog gradjanina (forumasa).
    represija na svakom koraku
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Re: Komentiranje filmova

ne dam offtopic u tim temama jer se uglavnom svodi meni je ovaj bolji meni ovo meni ono, sta koga briga kome je sta bolje, jer ionako prije ili kasnije pocne nesto sto nema ni veze sa komentiranjem i prelazi polako na svađu, a ja ne zelim da to dođe do toga i zato prekidam dok je jos rano i necu da dozvolim da se NEPOTREBNA rasprava bezveze previse oduzi, jer ja sam taj koji to sve mora citat i pregledavat, a onda vjerovatno i upozoravat neke ljude.

a ti mislis na mene pod ovo "moderatori" jer sam ti zatvorio par bezveznih tema, pomiri se stim sta da ti kazem, zivot ide dalje.

i naravno da se postuje svacije misljenje, al nek ono bude napisano u pravoj temi

e da, samo jos nesto, nemoj ti mislit da ja imam nesto protiv tebe, bas naprotiv
    Zadnji Uredio daka : 06-02-09 u 22:58
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

zatvorio si mi jednu temu, ''koje filmove u kinima treba izbjegavati'' gdje sam argumentirano naveo zasto otvaram tu temu, ali evo, ti si smatrao da je za to dovoljna tema ''filmske preporuke'', te si zatvorio temu. ali dobro, kao sto si rekao, zivot ide dalje.

a zbog cega je lose da se filmovi prokomentiraju? zasto pretpostavljas da bi se rasprave vodile na djecjoj razini ''meni je bolji ovaj'' - ''meni je bolji onaj''? pa zar to i nije smisao foruma? kaj ti ne komentiras u zivo s prijateljima neki film? ili to izbjegavas zbog straha da vam se misljenja nebi poklopila, pa bi izbila nekakva rasprava...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Wrestler SPOILER!!!

pitanje - na kraju filma se nigdje ne prikazuje da je on riknuo...
    jel to mi sa sigurnoscu moramo shvatiti ili nam se ostavlja zrno sumnje u happy ending?

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

pa sad evo dolazm u iskušenje da se spoje sve teme u kojima se daju bilo kakvi komentari o filmovima, tu bi dakle bili traileri, novi filmovi u kinima, pa zatim po pojedinim žanrovima, pa zatim kritike pojedinih forumaša, tj. da to strpamo sve u jednu vreću, ili da nastavimo daljnje rasipavanje tema, tako da forumaši sigurno zajebu komentiranje po temama,

dakle, što hoću reći cijenjeni GP,

-Da li bi Oggy Critic trebao komentirati filmove u ovoj temi ili nastaviti komentirati u svojoj Oggy the crytic,

- Da li netko najavljenji trailer može komentirati ovdje ili u temi za najavljene filmove iz teme traileri,

- Da li iz tema o pojedinim filmovima koji su otvorene isključivo što se tiče pojedinog filma, npr. tema o filmu Batman - Dark Knight, smije taj film kometirati samo tamo ili smije i ovdje

???????????

nadam se da shvaćaš što hoću reći, da li ćemo zbunjivati jedne druge ili ćemo sve u jedan koš strpat ili nešto treće, ja neznam, su-moderator sam u filmovima i totalno sam zbunjen, po meni je ovo nepotrebno rasipavanje, ako hoćeš otvori temu Gajba Pive the Kritičar , i komentiraj iste filmove kao i Oggy

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

evo, kako su komentari zabranjeni u toj temi, ovdje cu kopirati ono kaj sam napisao u ''koji ste film zadnji gledali'', pa tko zeli neka se nadoveze

Frost/Nixon (2008)
    dobar film, cudim se sto je dobio nominaciju za oscara za najbolji film. tak mi dobar bas i nije.
    nekako mi se cini da ove godine postoji deficit dobrih filmova, pa neki filmovi, koji mozda to i ne zasluzuju, dobijaju nominacije za najbolji film.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    Wrestler SPOILER!!!

pitanje - na kraju filma se nigdje ne prikazuje da je on riknuo...
    jel to mi sa sigurnoscu moramo shvatiti ili nam se ostavlja zrno sumnje u happy ending?
    Pa zašto bi morao riknuti? Malo je zatrokirao, malo se puls pojačao pa ga je štrecnulo.

A happy ending? Pa ne znam baš... Stvar sa kćerkom je usrao do balčaka, ne sluša doktora i predobra macica sa kojom je nešto mogao imati je otišla. Više bi rekao da je ostalo sve po starom nego da ima šanse za happy endingom.

Inače, već sam napisao prije, napisat ću ponovo - frajer isfurava Hulka Hogana po načinu spike. Onaj "brother ovo, brother ono" me fakat živcira, kao da sam gledao epizodu Hogan Knows Best.

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

pod ''happy endingom'' sam mislio da je prezivio... al kaj je da je, marisa tomei... mmmmmmmmmm

al fino se covjek napumpao za ulogu... a kako se upropastio... ostao sam paf, olupina od covjeka u faci...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Šaltam jučer programe i nekaj mi nije jasno... Tko kelji etikete primjerenosti na filmove?

Blade je bio etiketiran kao za gledatelje starije od 18, a Sleepy Hollow za gledatelje starije od 15.

Pa Sleepy Hollow je puno brutalniji film i mislim da može biti pogubniji za krhak um i psihu nedovoljno razvijenog gledatelja.

Lajkaj nas na Facebooku