| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Kuća voštanih figura(House Of Wax) u Kultura i Zabava forumu; Baš me zanima jel itko gledao ovaj film. Pojma nemam dal je poznat. Uglavnom, neću prepričavati, samo preporučam da ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Baš me zanima jel itko gledao ovaj film. Pojma nemam dal je poznat. Uglavnom, neću prepričavati, samo preporučam da ga pogledate. Savršen horror, al imajte društvo ak ga gledate. Ima nekoliko odvratnih scena, dosta zastrašujućih... A fakat je fora. Glumi i Chad(M.Murray). |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kuća voštanih figura(House Of Wax) jel to ono gdje glumi paris hilton ili neko sličan njoj?
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kuća voštanih figura(House Of Wax) da to je taj film gdje glumi mutava paris h. kaj se filma tiče meni je odlican a pogotovo gdje hiltonica krepa i jos bolja scena kad onaj lik elisi c. odreze prst ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Kuća voštanih figura(House Of Wax) Sorry, gledao sam film i meni je stvarno sranje! Zašto svi glupi američki horrori moraju biti o 4-10 retardiranih srednjoškolaca/studenata koje neki ludi ubojica/ubojice izmasakriraju u nekoj pripizdini bogu iza leđa????! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 79
![]() | Re: Kuća voštanih figura(House Of Wax) Kako bi rekao komičar Pablo Francisco....te teenagere je tako lako ubit da ih mozes zadaviti bezičnim telefonom ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
![]() |
| Tagovi: horrorchad mmurrayfora film |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.